To je to što me zanima!

Dragi vam danas planira gledati Dinamo? Evo 10 najboljih serija koje možete gledati na Netflixu

Čudovišta - Priča o Lyleu i Eriku Menendezu, Nitko ovo ne želi, Idealan par, Emily u Parizu i druge serije mogle bi vas prikovati uz ekran
Vidi originalni članak

Dinamo će večeras od 21 sat na Maksimiru ugostiti Monaco u drugom kolu Lige prvaka. Prijenos je na HRT 2, dok emisija počinje sat vremena ranije. Ako s boljom polovicom nećete gledati Modre te ste više za opuštanje uz serije, donosimo vam listu trenutnih top 10 najgledanijih serija na streaming platformi Netflix.

SPORNA REČENICA Sud odlučio: Netflix je hit seriju Baby Reindeer lažno predstavio

1. Čudovišta - Priča o Lyleu i Eriku Mendezu

Kriminalistička serija kreatora Ryana Murphya i Iana Brennana nastavlja niz dokumentaraca o ubojicama i zločincima prateći seriju o Jeffreyu Dahmeru prvi puta emitiranu 2022. godine. Druga sezona prati braću Lylea i Erika Menendeza, koji su u kolovozu 1989. godine ubili svoje roditelje, oca Josea i majku Kitty. Slučaj braće Menendez jedno je od najpoznatijih suđenja u američkoj povijesti. 

2. Nitko ovo ne želi

Romantična komedija kreatorice Erin Foster donosi 10 epizoda, u kojoj su glavne uloge dodijeljene Kristen Bell i Adamu Brodyju. Belle glumi Joanne, slobodnu ženu u tridesetima koja vodi uspješan podcast o vezama. S druge strane, Adam Brody je  utjelovio progresivnog rabina Noaha, koji je upravo prekinuo sa svojom dugogodišnjom djevojkom te tom odlukom izazvao opće nezadovoljstvo u vlastitoj obitelji.

3. Idealan par

Napeti triler od šest epizoda nastao je prema istoimenu bestseleru autorice Elin Hilderbrand. Serija prati Ameliju Sacks (Eve Hewson), čija je nadolazeća svadba s Benjijem Winburyjem (Billy Howle) prekinuta na dan njezina vjenčanja, kad se otkrije mrtvo tijelo njezine djeveruše Merritt Monaco (Meghann Fahy).

4. Emily u Parizu

Prije gotovo mjesec dana stigla je četvrta sezona serije, a nove avanture Emily (Lily Collins) oduševile su gledatelje. U novoj sezoni doživjela je svoju prvu zimu u inozemstvu i uzbuđena je što se vraća u Chicago, ali put joj spriječi otkazan let. Iako su gledatelji očekivali nastavak ljubavne priče Emily i Gabriellea (Lucas Bravo), u najnovijim epizodama upoznali su novog junaka Marcella (Eugenia Franceschinija).

5. Zovem se Georgina

Reality televizijska serija fokusira se na život Georgine Rodriguez. Premijerno je prikazana 27. siječnja 2022. na Netflixu. Druga sezona izašla je u travnju 2023., a treća sredinom rujna ove godine.

6. Peppa Pig

Animirana serija za djecu koju zna čitav svijet, na šestom je mjestu najgledanijih serija u Hrvatskoj u ovome trenutku. Peppa Pig je očito crtani koji će se prenositi iz generacije u generaciju.

7. Zavidna

U središtu komedije je Vicky (Griselda Siciliani), koja nakon bolna prekida kreće u potragu za novom ljubavlju, ne znajući da će je to dovesti do duboke i urnebesne spoznaje o samoj sebi.

8. Ellen DeGeneres: For Your Approval

Posljednji show kultne komičarke Ellen DeGeneres (66) došao je gotovo šest godina nakon njezine prve specijalne komedije za tu streaming platformu, 'Ellen DeGeneres: Relatable', koja je izašla 2018. godine. Novi specijal je u režiji Joela Gallena i produkciji DeGeneres, njezine supruge Portie de RossiBena Winstona i Fulwell 73 Productions. Nova komedija prikazuje zvijezdu dok se otvara i otkriva što je radila otkako je 'izbačena iz show businessa'.

9. Kaos

Kako bi izgledali grčki mitovi da su stvarani danas? Upravo je na to pitanje pokušao odgovoriti kreator serije 'Kaos' koji je pokazao Zeusa, Heru i ostale grčke bogove kao likove koji djeluju u suvremenom svijetu koji nas okružuje. Charlie Covell u mladosti je bio ljubitelj grčke mitologije, a ideja o seriji nastala je kad se zapitao kako bi izgledao Zeus u krizi srednjih godina.

10. Batwheels

Kad Batmanova, Robinova i Batgirlina vozila ožive, Gotham dobije novu ekipu za borbu protiv kriminala.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Gavran13 02.10.2024.

    Utakmice uvijek zajedno gledamo.

  • p189 02.10.2024.

    Ma kakve serije.Pusit ce i ona i Dinamo veceras

  • dobronamjerni 02.10.2024.

    pogledaj sa dragim tekmu, kako vi kazete trebamo raditi vise stvari zajedno. To vrijedi samo za vase interese ili?

Komentiraj...
Vidi sve komentare