To je to što me zanima!

Dragan Bjelogrlić ponovio scenu iz 'Boljeg života' sa Svetlanom Bojković nakon čak 37 godina...

Kultna serija 'Bolji život' bila je popularna u bivšoj Jugoslaviji, a uloge su ostvarili Dragan Bjelogrlić i Svetlana Bojković koji su nakon 37 godina ponovno zaplesali i probudili nostalgiju kod gledatelja serije
Vidi originalni članak

Kultna serija 'Bolji život' emitirala se od 1987. do 1991. godine i bila je jedna od najgledanijih serija u bivšoj Jugoslaviji. Život obitelji Popadić pratilo je više od milijun gledatelja, a likovi Eme Popadić i Gige Moravca brzo su ušli u kožu gledatelja. Te likove utjelovili su Dragan Bjelogrlić i Svetlana Bojković

EMILIJA IZ 'BOLJEG ŽIVOTA' Tarik o emotivnom susretu sa Svetlanom Bojković: 'Takvi su mi hvalospjevi neprocjenjivi...'

Glumac Aleksej Bjelogrlić, sin Dragana Bjelogrlića, snimio je svog oca kako pleše sa Svetlanom Bojković i probudio nostalgiju kod gledatelja kultne serije. Na Instagram Story dodao i je pjesmu Dade Topića 'Ja hoću život' koja je bila i naslovna pjesma te serije.

Ovaj trenutak mnoge je podsjetio na scenu iz serije jer je Dragan u 'Boljem životu' glumio Svetlaninog sina. Dragan je u vrijeme emitiranja prve epizode imao tek 24 godine i još je bio student na beogradskoj Akademiji dramskih umjetnosti.

GOST 'NEDJELJOM U 2' Bjelogrlić: 'Hrvatske televizije kao da bojkotiraju stvari iz Srbije. Mogu samo nagađati...'

Serija 'Bolji život' imala je ukupno 82 epizode i snimana je u dva ciklusa. U prvom je snimljeno 47 epizoda koje su se emitirali od 1987. do 1988. godine, a dvije godine kasnije krenuo je i drugi ciklus od 35 epizoda. 

Pratila se peteročlana obitelj Popadić – otac, majka i njihovo troje djece, desecima slavnih glumaca u manjim ulogama. Serija je zamišljena kao komedija, ali kao i u stvarnom životu bilo je i dramskih zapleta.

'ČUVARI FORMULE' Zvijezda filma o jugoslavenskoj atomskoj bombi: 'Doveo sam se do iznemoglosti zbog te uloge'

Glavne uloge igrali su Marko Nikolić, Svetlana Bojković, Boris Komnenić, Lidija Vukičević i Dragan Bjelogrlić.

Serija je dobila kultni status u povijesti jugoslavenskih televizija i imala je najveću gledanost ikad jer je tematizirala uobičajene probleme prosječne obitelji, ali i parodirala ekonomiju i 'uspješne poslovne ljude' kakav je bio Giga Popadić.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • EthernalEvil 27.05.2024.

    kaj je je, kapa dolje za tu seriju..

  • imaš alfa,beta,gama... 27.05.2024.

    Kako sam to gledao kao klinac,Srbi su uvijek znali napraviti film,seriju puno bolje od nas,u humoru su ispred nas ohohoho.

Komentiraj...
Vidi sve komentare