To je to što me zanima!

Dominikov odlazak rastužio je gledatelje, neki smatraju da je show trebao napustiti Manuel

Žao mi je što odlazim, uzdignute glave, ali ipak sa suzom u oku. Da mi nije bilo lijepo ne bi mi bilo ni žao što odlazim, rekao je mladi Dominik nakon što je ispao iz 'MasterChefa'
Vidi originalni članak

Osamnaestogodišnji Zabočanin Dominik Škalec daleko je dogurao u 'MasterChefu', ali mu ipak nije pošlo za rukom da se izbori za ulazak u polufinale. Ispao je na zadatku u kojem je morao replicirati zahtjevnu slasticu chefa Stjepana Vukadina

'MASTERCHEF' ANKETA Dominik ispao iz showa 'MasterChef'. Smatrate li da je zaslužio napustiti natjecanje?

- Žao mi je što odlazim, uzdignute glave, ali ipak sa suzom u oku. Da mi nije bilo lijepo ne bi mi bilo ni žao što odlazim. Jedno predivno, prelijepo, nezaboravno putovanje - osvrnuo se Dominik na svoje sudjelovanje u 'MasterChefu'.

U polufinale su prošli Sarah, Luka i Manuel. Veliki broj gledatelja smatra da je umjesto Dominika trebao ispasti Manuel, koji je, kako kažu, imao puno više grešaka od njega.

POGLEDAJTE KAKO SE MASTERCHEF ŽIRI SNAŠAO U KUHARSKOM IZAZOVU:

- Žiri sada niste u pravu radi Dominika.... Ne bi trebao proći Manuel jer je imao toliko grešaka, nije servirao kompletno jelo - napisala je gledateljica.

- Trebao je ispasti Manuel. Nije imao tri komponente i previše je brzoplet - poručio je gledatelj.

'MASTERCHEF' Nastavlja se neizvjesna utrka, Stjepan poručio kandidatima: Bilo je gušt gledati kako kuhate

- Dominik je puno bolji od Manuela. Ovo je velika nepravda - jedan je od komentara.

- Dominik bolji si od Manuela 100 posto - pisali su.

- Manuel je trebao ispasti, zaboravio je tri komponente i eto, puste ga u polufinale - komentirao je jedan.

Drugi su se pak u suzama oprostili od Dominika koji im je prirastao srcu te mu poželjeli svu sreću u budućnosti.

NAPUŠTA NATJECANJE Dominik ispao iz 'MasterChefa': 'Odlazim uzdignute glave, ali ipak sa suzom u oku. Žao mi je'

- Ode naš Dominik. Dobro je Stipe rekao, odlazi dijete koje nema ni mrvice zla ni pokvarenosti u sebi i koji je vrhunski kuhar. Ne plaši se Dominik, život je pred tobom i sigurno ćeš još mnogo, mnogo uspjeha postići. Od srca ti želim puno sreće i ostani uvijek takav, neiskvaren, kulturan i iznad svega čovjek - napisala je tužna gledateljica.

- Bravo Dominik. Glavu gore, bolji si od kolege koji je ostao. Mlad si i ostvarit ćeš svoje snove, samo naprijed. Želim ti svu sreću svijeta - poručili su mu neki.

- Dominik… Možeš biti ponosan na sebe, tek imaš 18 godina, a tako kuhaš, samo nebo ti je granica - još je jedan od komentara.

- Žao mi je. Dominik je najbolji kandidat ove sezone - zaključili su.

POGLEDAJTE VIDEO: Sonja Kovač o trudnoći...

@24sata Sonja Kovač: 'Šta nije da želiš dijete kad si spreman na to i na obitelj?' #24sata #sonjakovac #dijete #trudna ♬ original sound - 24sata
Idi na 24sata

Komentari 17

  • BOBO-BJ 27.12.2023.

    Podmukli Crnobrnja ne prolazi na svoje znanje,nego na tuđoj nesreči i naklonosti neobjektivnog žirija...stvarno ispod svih kriterija!

  • prozor u budućnost 27.12.2023.

    Manuela guraju ,Dominik bolji.

  • eva60 27.12.2023.

    Do sinoć je u meni bila sumnja koja se izgleda potvrđuje. Naime iako je Dominik napravio grešku na početku je šef Stjepan rekao da je Dominik napravio najbolje jelo, dakle dao je dečku lažnu nadu, zatim sarkastičan osmjeh Sare prema Dominiku bio je vidljiv, Manuel koji je i na kraju pokazao kakav je rekavši; Da vidimo što je pametno napisao, a onda osim Melkiora koji još kod kušanja prigovorio Stjepanu; Pa to je dijete, a na kraju sam rastanak s Dominikom od strane šefova koji su svakoga tko je ispao zagrlili pokazali su sve, najviše me iznenadio Tomljanović, a da bude sasvim jasno cijelo vrijeme bilo je primjetno koliko je šef Stjepan naklonjen Sari i tu završava priča. Da žao mi je Dominika koji je s 18 godina svima pokazao kako izgleda kulturan mladi dečko.

Komentiraj...
Vidi sve komentare