To je to što me zanima!

Dominik o 'MasterChefu': 'Pred kraj smo Manuel i ja postali baš dobri, bez obzira na razmirice...'

Dominik Škalec (18) napustio je show, a sada su ostala dva natjecatelja: Luka i Sarah. Dominik navija za Luku
Vidi originalni članak

Zadovoljan sam svime što sam pokazao, mogao sam još, ali nisam imao dovoljno vremena, govori nam Dominik Škalec (18) koji je napustio "MasterChef" pred polufinale. Presudio mu je zadatak u kojemu su kandidati morali replicirati slasticu chefa Stjepana Vukadina. Dominik nam je pričao o svom iskustvu, planovima za dalje te napetom odnosu između njega i Manuela. Kako kaže, u show se prijavio jer je htio što više naučiti, a u isto vrijeme ispitati sebe i svoje granice te pomaknuti iste. Nakon što mu je žiri rekao da napušta "MasterChef", u njemu su se probudile razne emocije.

PONOSAN JE NA SEBE Luka prvi finalist 'MasterChefa': 'Noge su mi se odsjekle kad je rekao moje ime. Prezadovoljan'

- Teško je opisati kako se osjećaš nakon odlaska iz showa - jesi li razočaran, sretan, iznenađen, zadovoljan... Sve je na početku prisutno, ali najveći je šok to što se vraćaš u rutinu koja ne bude nikad više ista, među ljude koje nisi vidio tri mjeseca - rekao nam je Dominik.

Kao najbolji izazov izdvojio je onaj kad je kuhao sa svojom majkom i izazov u kojem se borio za platinastu karticu, koju je naposljetku i osvojio. Ono što mu je bilo najteže tijekom sudjelovanja u emisiji bila je udaljenost od obitelji i prijatelja. Škalec nam je i prokomentirao žiri "MasterChefa".

- Žiri je ostavio dobar dojam na mene, drago mi je bilo i kad su me kritizirali jer sam zbog toga napredovao - ispričao nam je Dominik.

Od početka showa je između njega i pojedinih kandidata bilo tenzija i napetosti, a većina gledatelja je često komentirala njegov odnos s Manuelom. Nisu se dobro slagali, čak su se i svađali, a Dominik nam je otkrio jesu li ipak postali prijatelji do kraja njegova putovanja.

- Eh, sad Manuel... Manuel i ja smo imali na početku neke razmirice, ali smo ih riješili i pred kraj smo si zapravo postali jako dobri. Definitivno se planiramo družiti - otkrio nam je Dominik.

Kaže i kako mu je Manuel, uz Luku, bio najveća podrška tijekom natjecanja. Nakon njega su u showu ostala tri natjecatelja - Luka, Manuel i Sarah, a njegov favorit je ipak Luka. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Ujkocro 29.12.2023.

    Nadam se da su te roditelji i obitelj upozorili ,da ti manuel nikako netreba u životu.Ako ti se i približio otići će sam od tebe čim shati da mu više nisi koristan.Želim ti što manje manuela i stipi u životu.

  • Myrtha 29.12.2023.

    Iza kamera je to potpuno drugačije. Svi su se dobro slagali i jedan drugome pomagali. Svi su oni iznenađujuće dobri kuhari i svi među prvih pet su mogli biti i pobjednici.

  • be yourself 29.12.2023.

    Najjači i najkreativniji tamo je bio taj Dominik ali Stipe ga nije volio pa ga je potjerao iako je imao samo 1 grešku a Manuel 3.

Komentiraj...
Vidi sve komentare