To je to što me zanima!

Domaćin Ivan prešao u vodstvo s bodovima, gledatelji: 'Bravo za njega, ali svi kalkuliraju...'

Prošla je druga epizoda kulinarske emisije 'Večera za 5', a gledatelji su za domaćina imali samo riječi hvale. Za ostatak ekipe 'pala' je i pokoja kritika...
Vidi originalni članak

Ivan Turković ugostio je Ivanu, Leonelu, Suzanu i Marina u Viškovu drugog dana riječkog tjedna 'Večere za 5'. Domaćin je za svoju večeru osvojio 33 boda, a za ekipu pripremio je primorski slani kruh sa suhomesnatim proizvodima, teletinu i cheesecake. Prema bodovima zasjeo je na vodeće mjesto, no gledatelji smatraju da je zaslužio veći broj bodova.

'VEČERA ZA 5' Ivan osvojio 33 boda i prešao u vodstvo! Marin opet najstroži: 'Predjelo je bilo jednostavno'

'Sve su pojeli, a dali mu samo 33 boda?! Sramota', 'Čovjek se sve super pripremio, a jako niske ocjene dobio', 'Svi opet kalkuliraju', pisali su gledatelji na društvenim mrežama.

Kod ocjenjivanja najstroži bio je Marin, koji je domaćinu dao sedam bodova i rekao: „Predjelo je bilo prejednostavno.“

- Ako nisi ljubitelj mesa onda nisi kandidat za tu emisiju - napisala je jedna gledateljica.

Za domaćina imali su samo riječi hvale.

PEKAR JE PO STRUCI Što će Ivan pripremiti drugog dana riječkog tjedna u 'Večeri za 5'? 'Jako me interesira desert!'

'Najbolja večera', 'Ivanova večera, ponašanje, atmosfera, sve je super bilo', 'Domaćin baš simpatičan i potrudio se oko večere, 'Bravo za gospodina, večera za 10', pisali su gledatelji.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • vinja 02.10.2024.

    Kad bi imala ovakve goste mislim da bi ih naglavački izbacila iz kuće. "nije dovoljno dekorirano" , "ima voća u kolaču a ja voće ne volim", kolač je presladak., "meso malo tvrdo", "sve je dobro ali prejednostavno" i slično, uglavnom besmisleno.

  • šurlica 02.10.2024.

    Mislim da dosta ljudi pozna Marina, znaju kakav je i kako se ponaša kad za vrijeme crkvenih blagdana prodaje svete sličice, a da ne govorim kakav mu je rječnik, sramota.

Komentiraj...
Vidi sve komentare