To je to što me zanima!

Dolores Lambaša: Vjenčat ću se s Franom na vulkanu

Uvjet vjenčanja je da zaljubljeni Frano mora svojoj dragoj donijeti 27 prstenova s Tajlanda. Od braka ih dijele još samo dva prstena pa slijedi svadba
Vidi originalni članak

Dolores Lambaša sinoć je napustila show 'Zvijede pjevaju'. Glumica je otkrila kako je svom dečku Frani Lasiću postavila uvjet nakon kojeg će pristati na vjenčanje s njime. Zaljubljeni Frano mora dragoj donijeti 27 prstenova s Tajlanda, prenosi javno.com.
- Od braka nas dijele još dva prstena. Ti su prsteni najduhovitiji i najmaštovitiji komadi nakita koje sam ikada vidio u životu. Prstenje proizvodi moj prijatelj, koji ima galeriju u Dubrovniku. Nisu skupi, ali su zato originalni - ispričao je Frano.
- Mi bismo se vjenčali na vulkanu Pinatubu. Ako Frano ne bude pristao, bacit ću ga u vulkan - kaže glumica. Pinatubo je aktivni vulkan koji se nalazi na otoku Luzon, smještenom na granici s filipinskim pokrajinama. Lambaša je otkrila i da na sebi ne želi ništa mijenjati.
- Nikakve operacije ne dolaze u obzir jer se bojim i vađenja krvi - kaže Dolores.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • luna2 05.04.2009.

    Živa Štupnik je bila naljepša gospođa od Lasića i najnormalnija ,a ova bože sačuvaj

  • čelo 05.04.2009.

    skoći u vulkan

  • bigblue 05.04.2009.

    ma vjencaj se ako hoces na Marsu, samo nas postedi svog prenemaganja po medijima...Ne mogu vise vidit tebe i tog starog fosila od kojeg radis redikula sa svojim izjavama...

Komentiraj...
Vidi sve komentare