To je to što me zanima!

Dok Martina mašta o vjenčanici, Milko je poljubio Marinu: 'Ne volim kad mi se puše za vratom'

Za moje vjenčanje moja šminka će biti postojana. Trepavice obavezno! Kad mi Siniša stavi prsten, imat ću haljinu u obliku srca gore, s cirkonima, a dolje skroz široka, rekla je Martina povodom budućeg vjenčanja
Vidi originalni članak

Zajednički istarski vikend emisije 'Ljubav je na selu' se nastavlja, a voditeljica Anita Martinović (37) zajedno će s njima provesti vrijeme kako bi ih ispitala sve pikanterije.

Dona je obavijestila prisutne da Ivan i ona nisu uspjeli, a njih to nije previše iznenadilo.

- Dona i Ivan nisu par, to se vidjelo od prvog susreta. Nemaju šanse - komentirao je iskusni Milko, a Siniša je rekao da bi se s Martinom vjenčao već sutra, no ona je bila oprezna:

'LJUBAV JE NA SELU' E, moj Milko! Umjesto Jasna nazvao je Vesna, a to mu nije prvi put: Nije mi jasan nikako..

- On samo priča o prstenju, a ja čekam.

Ostalim farmerima zasmetalo je Zvonkovo filozofiranje oko odnosa sa Smiljom. I zaljubljenost Milka i Jasne malo je splasnula.

- Poslala mi je poruku u kojoj je napisala da živi s nekim. Tu je stop, točka i više ništa - rekao je farmer, priznavši da se s Jasnom i nije baš čuo.

'LJUBAV JE NA SELU' Siniša i Martina uživali uz more i poljupce pa ga ona iznenadila: Šteta što odlazim bez prstena!

Anita je farmerima i damama zadala zabavan zadatak da s povezom na očima trebaju sjesti na stolac i stražnjicom pogađati predmete, a to je trebalo pokazati koliko jedno drugome vjeruju. Izazov ih je sve nasmijao te je prvi išao Milko i sjeo na tortu, što ga je malo naljutilo.

- Njemu je to bio blam, svi su se smijali i zato sam ja kriva - komentirala je Jasna farmerov stav.

Svoj predmet pod stražnjicom, spužvu, najbrže je pogodio Ivan koji je i odnio pobjedu. No, Dona i dalje nije bila impresionirana.

- Ne da mi se sve ovo, nemam živaca… Da nisu ovi ostali kandidati tu, umrla bih od dosade.

Nakon igre uslijedio je i posljednji tulum sezone, uz dozu tračeva, pjesmu i ples. Dragoljub i Ljiljana uživali su u nježnostima, no nisu svi bili te sreće.

- Mislim da bi jedan ples Ivanu dao lažnu nadu pa sam to izbjegavala - rekla je Dona, koja je poziv na ples ipak prihvatila od Milka.

- Bilo bi fer da je i sa mnom otplesala bar jedan ples - potužio se Ivan.

Iduće jutro jedni su željeli popiti prvu kavu u miru, no drugi su bili spremni za napad. Jasna je napala Milka jer sinoć nije došao vidjeti gdje je ona te mu je predbacila da je prenagao u svojim izjavama, a oko njihovog se odnosa više i ne trudi.

- Jesi odustao od mene? Gledaj me u oči bar minutu - oštra je bila Jasna, a Milko je samo šutio.

- Mogla bih funkcionirati s nekim kao što je on samo kad bi me slušao - zaključila je.

- U godinama sam kad ne bih želio da mi netko previše puše za vratom. Ja sam tipičan vagabundo - kazao je Milko, a potom se ekipi pridružila i Anita da dozna dojmove s tuluma, a ostali farmeri izdali su Milka rekavši kako je sinoć iz vedra neba poljubio jednu damu koja nije bila njegova Jasna te je to bila Marina.

- Ja sam stvarno očekivala da će me poljubiti u obraz… Nije baš morao u usta - i Marina je komentirala kako ju je farmerov potez šokirao.

- Jasna je napustila tulum i nije bila prisutna sinoć. Mi nismo u vezi, što ti pada na pamet - pravdao se farmer te je sve zanimalo i kako su Ljiljana i Dragoljub.

- Da, u vezi smo, idemo dalje. Nitko nam ništa ne može - rekla je Ljilja te su Siniša i Martina priznali su kako su sretni zajedno, a planiraju i zajedničku budućnost.

'LJUBAV JE NA SELU' Smilju je rasplakala Zvonkova ravnodušnost, a on joj poručio: Ništa ja s tobom neću više imati

- Za moje vjenčanje moja šminka će biti postojana. Trepavice obavezno! Kad mi Siniša stavi prsten, ja imam haljinu… Haljina će biti u obliku srca gore, s cirkonima, a dolje skroz široka - rekla je Martina. 

- Zvonkec, rekao si da želiš doživjeti ljubav… Zanima me je li Smilja ispunila tvoja očekivanja ili jednostavno voliš biti među nama, malo se družiti, pokazati se na TV-u - bocnula je farmera Anita.

- Sve zajedno. I pokazati se, i družiti se, i veseliti se, i malo mudrovati - odvratio je Zvonko, a ostali su prokomentirali kako ipak smatraju da je kod njega prevagnula promocija u emisiji.

- Voljela bih da se dogodilo nešto više - skromno je rekla Smilja.

- I što bih ja sad trebao napraviti ako se ona zaljubila - Zvonko je i dalje naglašavao njihovo prijateljstvo.

POGLEDAJTE VIDEO: ECIJA IVUŠIĆ O VEZAMA

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 14.04.2023.

    Ali zvučni efekt s trepavicama na Martini?..😆😆😁😁 Nenadmašno....

  • prdolino 14.04.2023.

    Martina se pali na tatice

  • 13.04.2023.

    Milko je neostvarena osoba željan pažnje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare