To je to što me zanima!

'Doctor Strange': Negativac Kaecilius uništit će cijeli svijet

Premda smo očekivali da će protivnik čarobnjačkog doktora Strangea biti mistični Dormammu, pravi neprijatelj bit će mu smrtonosni Kaecilius. O tom negativcu saznali smo nove stvari
Vidi originalni članak

Novi video iz filma 'Doctor Strange' donio nam je i nove uvide o glavnim likovima iz filma. Tako smo iz kratkog isječka saznali kako su povezani Baron Mordo (glumi ga Chiwetel Ejiofor) i misteriozni Kaecilius (utjelovljuje ga Mads Mikkelsen). Uz te podatke, pokazane su i nove scene, kao i slike kojima su se autori koristili da bi stvorili nevjerojatne krajolike kojima ćemo svjedočiti u filmu.

Sam Mikkelsen je u intervjuu konstatirao da Kaecilius nije običan negativac, već netko tko svijet vidi drastično različito od našeg junaka.

- Kaecilius je dio svojeg hrama. Ali ako većina traži istinu na jednom mjestu, on će ju tražiti na drugom - dodao je glumac.

Pogledajte video

U filmu uz Cumberbatcha glumi i Rachel McAdams kao Christine Palmer, gore spomenuti Chiwetel Ejiofor i Mads Mikkelsen su Baron Mordo i Kaecillius, Tilda Swinton je Ancient One, Michael Stuhlbarg glumi Nicodemusa Westa, dok Benedict Wong glumi istoimenog lika. Mikkelsena ćemo ove godine moći vidjeti i u narednom filmu iz franšize 'Ratovi zvijezda', 'Rogue One: Priča iz Ratova Zvijezda'.

Film o vrhunskom vještacu u kina stiže početkom studenog ove godine, a izvrstan drugi foršpan možete pogledati ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare