To je to što me zanima!

Djevojka domaćeg glumca nije prošla u Superstaru: 'Tu se radi o prokletstvu pratećeg vokala'

U glazbenoj emisiji otpjevala je pjesmu 'If I Were a Boy' od Beyonce. I, nažalost, nije prošla dalje jer je od Tončija Huljića i Filipa Miletića dobila 'ne', dok od Severine i Nike Turković 'da'
Vidi originalni članak

Vokalne sposobnosti pokazala je u drugoj audicijskoj emisiji 'Superstara' i Sara Spinčić. Riječ je o mladoj majci, koja je 2021. rodila sina Leona, prvo dijete koje je dobila s domaćim glumcem Lujom Kunčevićem (33). Ona je i zagrebačka glazbenica, koja pjeva prateće vokale Željku Bebeku (77).

'SUPERSTAR' ANKETA Devet kandidata prošlo je dalje u natjecanje. Tko je po vašem mišljenju bio najbolji?

U glazbenoj emisiji otpjevala je pjesmu 'If I Were a Boy' od Beyonce (42). I, nažalost, nije prošla dalje jer je od Tončija Huljića (61) i Filipa Miletića dobila 'ne', dok od Severine (51) i Nike Turković (28) 'da'.

- Ako se kolege slažu, volio bih poslušati i domaću pjesmu - rekao je član žirija Filip nakon prve izvedbe pa je Sara otpjevala i Gibonnijev hit 'Ako me nosiš na duši'.

'SUPERSTAR' Mladi Ivan otkrio da boluje od alopecije: 'Gubim kosu, imat ću ju možda još nekih 20-ak dana'

- Ovdje se radi o prokletstvu pratećeg vokala, svaki teži tome da jednom bude glavni, a nedostaje ta doza sugestivnosti. Kada treba izaći u prvi plan, nastane kratki spoj. Ima elemenata, no pokušavam tvoj vokal smjestiti u neku pjesmu, ne znam koliko to može doprijeti do ljudi - komentirao je Tonči nakon što je Sara otpjevala drugu pjesmu.

POGLEDAJTE VIDEO: ONO KAD IMAŠ S KIM GLEDATI UTAKMICU...

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Mirtha 02.10.2023.

    Mene je iznenadilo koliko pjeva kroz nos. To je bila najveća mana. Ima raspon glasa ali njen nosni vokal i jako afektiranje glasom ,jako ružno i neprirodno zvuče. Ona mora krenuti na sate pjevanja jer ,iako pjeva prateće vokale,ona nema tehniku

  • kralj prijeloma 02.10.2023.

    brate meni taj "talent" neugodno za gledat...

  • 02.10.2023.

    I pored silnog talenta ima i dijete i zaručnika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare