To je to što me zanima!

Djevojka (37) Micka Jaggera (81) ne mari za njihovu razliku u godinama: 'Spustila sam rolete'

Jagger i Hamrick upoznali su se u veljači 2014. na koncertu Rolling Stonesa u Tokiju. Ona je na koncert stigla kao plesačica, a tad je imala 26 godina
Vidi originalni članak

Pjevač kultne grupe Rolling Stones Mick Jagger (81) već deset godina ljubi 44 godina mlađu koreografkinju i bivšu balerinu Melanie Hamrick. No, paru ne smeta njihova velika razlika u godinama, a u jednom intervjuu glazbenikova djevojka odgovorila je na brojne kritike.

I ON JE U PARIZU Mick Jagger (81) na Olimpijskim igrama pratio je mačevanje sa sinčićem Deverauxom (7)...

- Ne razmišljam o tome. Svatko ima svoje mišljenje. Ako mislite o tuđim mišljenjima, bez obzira gdje se nalazite u životu, imat ćete problem i analizirat ćete ga. Spustila sam rolete. Jesam li sretna? Jesam. Jesu li ljudi u mom životu sretni? Jesu. Povrjeđujem li nekog? Ne. U redu, onda svi mogu gledati svoja posla - rekla je za The Sunday Times.

Kasnije je otkrila kako ona i Jagger žive na dva mjesta, u unajmljenoj kući u New Yorku i u dvorcu na rijeci Loire u Francuskoj, gdje njihov sin Deveraux ide u školu. 

SRETNE VIJESTI Kći Micka Jaggera očekuje svoje prvo dijete: 'Naš novi prijatelj'

Inače, Jagger i Hamrick upoznali su se u veljači 2014. na koncertu Rolling Stonesa u Tokiju. Ona je na koncert stigla kao plesačica American Ballet Theatrea, a tad je imala 26 godina. 

Prije sedam godina dobili su sina Deverouxa. Krajem prošle godine priznao je da se njegov pristup očinstvu promijenio tijekom godina.

- Malo izađete iz prakse, to nije kao vožnja bicikla - rekao je frontmen Rolling Stonesa u intervjuu za The Guardian.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • regma 24.09.2024.

    daj pare

  • pegla4 24.09.2024.

    Spustila rolete i ugasila svijetlo 😅

  • veber13 23.09.2024.

    keith je zakon

Komentiraj...
Vidi sve komentare