To je to što me zanima!

Divlja Maite Perroni: Glumila je sveticu, sad se igra vibratorom

Od sredine kolovoza na internetu je dostupna netipična serija 'Igra ključeva', a glumica u njoj ima 'divlji' seks u automobilu, vara supruga s najboljim prijateljem iz srednje škole...
Vidi originalni članak

Meksička glumica i pjevačica, Maite Perroni (36) poznata je po ulogama u serijama 'Oprezno s anđelom', 'Rebelde', 'Pobjeda ljubavi' i 'Moj grijeh'. Pjevačku slavu stekla je kao članica benda RBD i njene pjesme često se koriste za uvodne špice serija. Dosad je uvijek glumila plahu i brižnu djevojku koja nije bila dobro financijski potkovana, ali bi svojim radom ili spletom sretnih okolnosti, u životu uvijek odlično prošla.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pobožna i smirena, često je bila meta djevojaka koje su uživale u spletkama i intrigama. Drugim riječima, Maite zločeste uloge gotovo da nije ni imala. E, pa sad se malo odvažila i od sirotice koja čeka princa na bijelom konju postala... drugačija.

Od sredine kolovoza na internetu je dostupna netipična serija 'Igra ključeva' (El juego de las llaves), a Maite se u njoj igra s vibratorom, ima 'divlji' seks u automobilu, pristaje na razmjenu partnera. Njenog supruga pred kamerama glumi Umberto Busto, dok se u ulozi njene najbolje prijateljice i poslovne partnerice našla Marimar Vega.

- Ljudi su prilično konzervativni. Kada smo počeli snimati seriju i kada sam ljudima iz svog okruženja rekao detalje o projektu, mnogi su mi stidljivo priznali da rado razmjenjuju partnere s drugima i da mi mogu otkriti baš sve što me zanima o svijetu svingera - rekao je redatelj Fernando Lebrija.

Serija gledateljima ne govori da trebaju eksperimentirati nego da se oslobode, budu sretni i rade ono što ih veseli. U seriji se radi o tome da je Adriana (Maite Perroni) žena tridesetih godina i udata je za Oscara (Umberto Busto). Vjenčali su se odmah napokon srednje škole, a zatim su dobili kćer.

Oscar je jedini muškarac s kojim je Adriana ikad bila, ali ljubav i strast pretvorili su se vremenom u naviku. Nije bila zadovoljna pa umjesto sa suprugom, u krevetu često završi s vibratorom. Ipak, nema hrabrosti nešto promijeniti, sve dok slučajno ne sretne Serhija, starog prijatelja iz srednje škole, koji je godinama bio u inozemstvu.

Vratio se u Meksiko, ali s djevojkom. Dogovorili su druženje iz čega se izrodio erotski izazov. Muškarci su morali ubaciti u posudu ključeve automobila ili stana i onda je svaka žena izvlačila ključ i morala je provesti noć s muškarcem čiji je ključ izvukla...

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Pero Cigla 30.09.2019.

    Znači, sad je i ova počela glumiti kuje (nema mi odvratnijih likova u filmovima od odvratnih zlih kuji), a prije je glumila naivno nevinašce u svakoj seriji...

  • digić 30.09.2019.

    Nek ide na Kosovo nebu joj trebal vibrator

  • sol 30.09.2019.

    Vibric bi joj oprostio ali tuđe sline nemere,

Komentiraj...
Vidi sve komentare