To je to što me zanima!

Divasica Maja Vučić za 24sata: 'Kći Gita me je odavno vokalno nadmašila. Jako sam ponosna!'

Gita Hajdarhodžić plijenila je glasom i izgledom u nedjelju navečer ispred HNK. Koncert je bio posvećen najvećim hitovima koji su se slušali na zagrebačkim plesnjacima od 1960-ih do danas
Vidi originalni članak

Jako sam ponosna na kćer, govori nam pjevačica i psihologinja Maja Vučić (47). Kći bivše divasice i dubrovačkog umjetnika Igora Hajdarhodžića (63), Gita Hajdarhodžić, plijenila je glasom i izgledom u nedjelju navečer ispred Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu.

Koncert je bio posvećen najvećim hitovima koji su se slušali na zagrebačkim plesnjacima od 1960-ih do danas te su brojni Zagrepčani uživali na tulumu na otvorenom slušajući izvedbe brojnih dramskih i opernih umjetnika zagrebačkog HNK, a zaplesali su i članovi ansambla Baleta HNK u Zagrebu.

POGLEDAJTE ATMOSFERU FOTO Brojni Zagrepčani stigli na tulum na otvorenom ispred HNK

- Negdje sam pročitala da je Gita vokalno dobra kao mama, ali ustvari ona je mene vokalno davno nadmašila - priznaje bivša divasica.

Gita maminu podršku oko glazbene karijere ima otpočetka.

- Podržala bih je za što god da se odlučila. Uživam u njezinu radu i razmišljanju o glazbi. Ima izvrsnu glazbenu inteligenciju i radnu etiku - kaže Maja.

Gita je sinoć izvela hit Josipe Lisac ''O jednoj mladosti", za što ju je publika nagradila pljeskom usred pjesme i ovacijama na kraju. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • iva_! 08.07.2024.

    Prekrasna djevojcica sa prekrasnim glasom

  • MarjanaKrstavac 08.07.2024.

    jedina od ex divasica koja je čisto normalna i slična većini žena za razliku od onih napuhanih Husarica

Komentiraj...
Vidi sve komentare