To je to što me zanima!

Dino Jelusić otvorit će koncert Eda Sheerana na Hipodromu

Britanski glazbenik Ed Sheeran prvi će put nastupati pred zagrebačkom publikom, a prije njega na pozornicu će stati naš Dino Jelusić
Vidi originalni članak

Još je nekoliko dana ostalo do koncerta Ed Sheerana na zagrebačkom Hipodromu. Glazbenik će 10. kolovoza nastupiti pred zagrebačkom publikom, a kako navode organizatori, bit će to jedna od najdojmljivijih pozornica na svijetu... Prije nego britanski pjevač stane na pozornicu, zapjevat će Dino Jelusić.

FANTASTIČNA AKCIJA Isprobaj Oranž, čitaj sve PLUS+ članke za samo 10 centi te uzmi 30 dana Pickbox NOW pretplate

Naš pjevač, Dino Jelusić nastupit će kao predizvođač Edu Sheeranu na koncertu u Zagrebu, a koncert će otvoriti svojim akustičnim setom.

- Velika je čast bila dobiti poziv da otvorim koncert za najuspješnijeg popularnog izvođača posljednja dva desetljeća i to u svojem gradu. Dugo nisam održavao akustične koncerte, malo ću se drukčije pripremiti i atmosfera će biti drukčija nego na koncertima Jelusicka. Vidimo se u subotu na Hipodromu - rekao je Dino, piše Muzika.hr.

Inače, ovo je prvi put da Ed Sheeran, svjetski poznati glazbenik stiže u Hrvatsku, a oduševljeni su fanovi diljem regije koji planiraju dolazak u Zagreb na koncert. 

SVADBA U ZAGREBU FOTO Evo koje slavne 'face' su stigle na vjenčanje Matije Cveka

A na zagrebačkom Hipodromu radi se punom parom kako bi sve bilo savršeno! 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Zlatna Vuga 07.08.2024.

    Lijep ko slika, al nema ono nešto.

  • Mr. Pickles 06.08.2024.

    Nigdje veze, Dino metalac, ovaj Ed piskutavog glasića. Trebao je Matija Cvek biti prije 😝

  • MarjanaKrstavac 06.08.2024.

    ono kad si predgrupa pjevaču a ti si nepoznat u svojoj zemlji ,ono jedva imaš album a mnogi ne znaju ni pjesmu stvarno Jelušić pravi narcis

Komentiraj...
Vidi sve komentare