To je to što me zanima!

Dino Drpić je državi dužan gotovo 800 tisuća kuna?

Nives kaže kako ona i muž ne izbjegavaju porez. Ona tvrdi da nisu dobili rješenje o ovrsi koje je navodno poslano na nogometaševu bivšu adresu
Vidi originalni članak

Dinamovac navodno nije platio oko 760.000 kuna poreza, na što su mu se stigle i kamate od oko 15.000 kuna. Dinu Drpića (27) tako Hrvatska “goni” zbog 774.219 kuna neplaćenog poreza na dobit, PDV-a i drugog stupa mirovinskog osiguranja. Supruga Nives ne zna o čemu je riječ.
- Imamo porez koji treba platiti, ali čisto sumnjam da je toliko visok - kaže Nives dodajući kako nije dobila nikakvo rješenje o ovrsi koje je navodno poslano na Drpićevu bivšu adresu, u Ličkoj ulici.
- Dino je imao jednu veću uplatu pa je dobio veći porez. Što tu nije jasno. Dino ne zarađuje 3000 kuna kao neki pa zato i ima veće poreze - dodaje Nives, koja je prije desetak dana bila na bivšoj adresi i u pošti nije našla ništa iz Porezne.
- Dino i ja uredno plaćamo porez - završava starleta.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • mirni1 17.10.2008.

    ma nema tu zakona, nekom iskapčaju struju za ratu, a netko dučan milion pa za nagradu slijedi reklama po medijima

  • amer27 17.10.2008.

    Imam vrlo jednostavno rješenje, neka svaki od dinamovaca s kojim je spavala da po koju kunu i dug riješen !!!!!!!!!!!!

  • casio 17.10.2008.

    Mala je dala i puna je love. Možemo se pjeniti koliko hoćemo ali to je tako. Platiće i porez i zaostatke i opet će hrpa ostati. A mi sirotinja možemo samo komentirati....

Komentiraj...
Vidi sve komentare