To je to što me zanima!

Đimi i Šomi u najnovijoj pjesmi pitaju se: Gdje si 'Kad nisi tu'?

Neki to vole vruće izdali su novi singl, rade na novom albumu i pripremaju proslavu za 40 godina rada
Vidi originalni članak

Moglo bi se reći kako imaju osjećaj za tajming. Baš kad je malo zahladilo, s novim singlom "uletjeli" su dečki iz Neki to vole vruće. "Kad nisi tu" djelo je njihova gitarista Martina Mandića, koji potpisuje i njihov prošli singl "Prolaze dani", koji je dobro prošao kod publike.

Na "Kad nisi tu" zadržali su pitki pop-rock zvuk s dominantnim gitarama, pjevnom melodijom, modernim aranžmanom i produkcijom.

- Pjesma govori o kraju jedne ljubavne priče i skupljanju komadića nade za bolje sutra. Tu proviruje i ona dječja naivnost zbog koje je čovjek impulzivno spreman vratiti se u ono što ga je slomilo, sve za samo još barem jedan trenutak s voljenom osobom - rekao je o pjesmi autor Martin Mandić.

Tijekom ljeta bend je imao nekoliko nastupa, a oni se nastavljaju u Zadru, gdje sviraju krajem rujna. Bit će im tamo poseban gost Benjamin Cohen, koji je hit "Bojler" prepjevao na francuski, materinji jezik, i zvuči sjajno.

- Da, imamo i mi svoga Cohena - rekao nam je Šomi pa nastavio:

SLAVILA BI 41. ROĐENDAN FOTO Amy je pjesmama osvojila svijet, spominjala depresiju kao mala pa upala u ralje ovisnosti

- Imamo još nekoliko nastupa do kraja godine, a onda sljedeće slavimo 40 godina djelovanja benda. Planiramo neko slavlje, imamo svojih želja, ali prerano je za otkrivanje detalja.

A između nastupa i spremanja proslave rade i na novim pjesmama. Ni novi album nije daleko, idealno bi "sjeo" u obljetničkoj godini.

- Imamo u ladici pjesama na kojima radimo i blizu smo albuma, ali idemo utakmicu po utakmicu ili, u našem slučaju, singl po singl - otkrio nam je Šomi.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ilcommentatore 18.09.2024.

    Davore, ako je već po Vuku, onda je Džimi, a ne Đimi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare