To je to što me zanima!

Diletta Leotta objavila fotku s kćerkicom: 'Držati te u naručju je neopisivo, svaka majka zna'

Na fotografijama je Diletta nosila zelenu haljinu, sjedila i držala malenu kćerkicu u naručju. Odmah kraj njih sjedio je Dilettin pomeranac, a fotografiju je lajkalo gotovo 200 tisuća pratitelja
Vidi originalni članak

Poznata kao najzgodnija sportska novinarka, Talijanka Diletta Leotta (32) nedavno je rodila kćerkicu Ariju, a sada je na svojim društvenim mrežama podijelila nekoliko slatkih fotografija. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Doći kući i držati te u naručju je osjećaj koji ne mogu objasniti, ali svaka mama zna o čemu pričam. Čista ljubav - napisala je emotivna Diletta. 

Na fotografijama je Diletta nosila zelenu haljinu, sjedila i držala malenu kćerkicu u naručju. Odmah kraj njih sjedio je Dilettin pomeranac, a fotografiju je lajkalo gotovo 200 tisuća pratitelja. 

USKORO OČEKUJU PRINOVU Diletta Leotta se skinula u badić pa pokazala kako izgleda pred kraj trudnoće: 'Plus 10 kila...'

Dan ranije sportska novinarka objavila je fotografiju na kojoj pozira u istoj haljini i oduševila pratitelje nevjerojatnom linijom. Prisjetimo se, Diletta je rodila 17. kolovoza, što znači da je od poroda prošlo tek nešto više od mjesec dana. 

Zanimljivo je da se malena Aria rodila upravo na Dilettin rođendan, a ona i partner Loris Karius (30) oduševljeno su je dočekali. 

- Danas sam se ponovno rodila kroz tebe. Dobrodošla Aria. Ti si najbolji dar koji smo mogli tražiti - napisala je tada. 

POGLEDAJTE VIDEO: SMRŠAVIO OD LEŽANJA

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare