To je to što me zanima!

DiCaprio povisio granicu, sad se zabavlja i sa starijima od 25?

Glumac je bio na zabavi u jednom hotelu, u društvu slavne voditeljice, a gosti su ih prijavili jer su bili preglasni
Vidi originalni članak

Američki glumac Leonardo DiCaprio (49) prisustvovao je zabavi u jednom hotelu u Londonu, a pridružila mu se i Maya Jama (29), poznata kao voditeljica reality showa 'Love Island'. Navodno su ih drugi gosti u hotelu prijavili jer je zabava bila preglasna, prenosi Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Njihova zabava ne bi izgledala neprikladno u Love Island vili, dapače, bila je još bučnija. Bila je to luda noć zbog koje su se gosti hotela žalili - rekli su izvori za medij. Na zabavi su navodno bile i pjevačica Ellie Goulding te manekenka Emily Ratajkowski.

Inače, nagađanja da su Maya i Leonardo u vezi počela su u travnju prošle godine. Maya je snimljena s ogrlicom na kojoj je pisalo 'Leo', ali je ona rekla da je to zbog toga što je u horoskopu lav. Nekoliko mjeseci kasnije su zajedno snimljeni u jednom noćnom klubu na Ibizi. 

Heroji iz istarskog Akvariuma DiCaprio im dao vjetar u leđa: 'Mi smo čuvari 80-ak periski u Puli. Najstarija nam je Morana'

Glumac i voditeljica družili su se i u veljači 2023., također na jednoj zabavi, a zajedno su proveli vrijeme i prije Leonardovog partyja uoči dodjele BAFTA.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Link2 04.06.2024.

    I milfare su dobre!

  • mars7 03.06.2024.

    Sad nek pokusa s starijim zenskama

  • Adisibio 03.06.2024.

    Samo praši Leo, dok daju. Ionako ih samo slava zanima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare