To je to što me zanima!

Demona iz 'Bijelih udovica' s djevojkom čeka dijete

Par je u vezi oko godinu dana, a njegova djevojka Vera je u drugom mjesecu trudnoće. Komičar iz "Bijelih udovica" smatra kako bi bio tata za pet
Vidi originalni članak

Davor Jurkotić (33) iz 'Bijelih udovica' sa svojom djevojkom Verom Umer čeka prvo dijete. U vezi su oko godinu dana, a Vera je u drugom mjesecu trudnoće.
- Istina je. Sretni smo zbog toga, ali još je prerano da bih išta komentirao - izjavio je komičar iz Rijeke za Story. Davor je nedavno ispričao kako bi bio tata za pet i da bi djecu odgajao prema nekoliko pravila kao što su: igraj se cijeli život, sve probaj, sve što želiš, pitaj i dobit ćeš te dobrota se dvostruko vraća. Komičaru je ovo tek treća veza u četrnaest godina i priznaje kako ne voli 'vrludati', već voli imati mir. Najvažnije mu je da ga žena s kojom je u vezi razumije.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • kulenica 28.10.2009.

    česstitam! a ako bude cura i tata će moći dat koji savjet u vezi haljinice, frizurice....

  • poppy 28.10.2009.

    A dobra su mu pravila! Pogotovo ovo-probaj sve što želiš! Pitat ću ga o tome za koju godinicu pogotovo ako dobije kćerkicu. Hoće li i onda biti tako labav kad mala okolo počne \"probavati\" sve i svašta? Inače-tip je stvarno otkačen i pozitivan!

  • mayhem26 28.10.2009.

    Hahaha a vidi \"Đira\" sto pozira....Ma lik je legenda:-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare