Zvijezda showa 'Jezikova juha' jučer je s kolegom amaterom iz '3, 2, 1 kuhaj'” Draganom Jovanovićem (34) na pulskoj tržnici sugrađanima pripremao jela od mesa magarca, a djecu su učili kako čistiti srdele. Istarskom šefu kuhinje Davidu Skoki (41) najbolji pomagač u kuhinji bio je sin Anton (9).
U obitelji se profesionalno bavimo ribarstvom, a osim što sam zna uloviti ribu, sin je i savršeno filetira. I on i petogodišnja kći Franka odrastaju uz neprestane razgovore o kuhanju i nisu nimalo izbirljivi. Kušat će sve, od woka i sushija do frigane trlje rekao je Skoko, koji se trenutačno odmara od televizije.
David je s kuharom amaterom Draganom Jovanovićem, koji se ove godine sa suprugom Vericom (32) natjecao u RTLovu showu '3, 2, 1 kuhaj!', sudjelovao u akciji humanitarna karaktera kojom su ljudima htjeli približiti autohtone domaće istarske proizvode.
Ljudima treba predstaviti hranu koja nije skupa i uvozna. Treba znati cijeniti svoje i naučiti jesti namirnice po sezonama slažu se majstori kuhinje. David i Dragan znaju se već nekoliko godina jer su obojica iz Istre, a otkad je Jovanović bio na televiziji, češće i rade zajedno.
Drago mi je što su ljudi gledajući show prepoznali da mi je kuhanje ljubav i strast, da se nisam natjecao zbog nagrade. Prilaze mi ljudi svih uzrasta, ali umirovljenici su mi ipak najveći obožavatelji smije se Dragan. I dalje, kaže, sanja o vlastitu restoranu, ali dodaje kako još mora i želi puno toga naučiti prije nego što se baci u osnivanje vlastita posla. U humanitarnom i edukativnom kuhanju sudjelovao je i istarski masterchef Robert Perić.