To je to što me zanima!

Dariju se sviđa Saša, a ona je poručila Petri: 'Doktorice, mali vrijedi. Ukrast će ti ga druga!'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na večeri će oni imati najviše zajedničkih tema za razgovor. Oboje će zanimati kako su jedno drugo rangirali u zadatku, a Dario će je upitati zašto se tako bezobrazno ponašala prema Bojanu
Vidi originalni članak

Novi dan donosi i nove aktivnosti za bračne parove treće sezone 'Braka na prvu'. Neki će tako zajedno kuhati, neki se družiti u streljani, a neki zbog svoje ljepše polovice čak snimiti i prvi TikTok video. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mirno će biti i između Bojana i Saše koji će jutro provesti u teretani, a on će sretno poručiti:

- Sve je dobro i nećemo dirati dok traje!

A upravo je Saši i Bojanu te Loreni i Stefanu preostalo riješiti zadatak koji je neke posvađao, a neke zbližio - rangiranje parova po fizičkoj privlačnosti. 

Najmlađi par sezone lako će poredati kandidate, no Lorenu će jedan Stefanov odabir ipak malo iznenaditi. S druge strane, Saša će poručiti da neće rangirati po fizičkom izgledu nego s kojim bi se muškarcem najradije vani družila. 

teško joj je Saša se rasplakala: Moram li ja uvijek pustiti suzu da me netko doživi? Nemam snage za dalje...

Darija i Petru tijekom čitavog će dana najviše kopkati zajednička večera na koju odlaze kod Bojana, a tamo će biti i Tihomir te Manuela, ali i Saša. 

- Ti ćeš biti posebno sretan večeras jer ćeš vidjeti Sašu - zezat će ga Petra, dok će Dario priznati kako mu je i dalje i više nego interesantna.

A upravo će na večeri Saša i Dario imati najviše zajedničkih tema za razgovor. Oboje će zanimati kako su jedno drugo rangirali u zadatku, a Dario će je upitati zašto se tako bezobrazno ponašala prema Bojanu. 

- Doktorice, mali vrijedi! Dok to prepoznaš, uzet će ga neka druga! - poručit će Saša Petri u jednom trenutku. 

Hoće li Petru obuzeti ljubomora, kako su parovi rangirali kandidate i o čemu su sve to pričali Dario i Saša, gledatelji će doznati već večeras u ‘Braku na prvu’.

POGLEDAJTE 'SPOJ NA SLIJEPO': 'MOŽDA SE NAĐEMO U NEKOJ SFERI'

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Nameless 13.02.2023.

    Što je ćuftica izvisila?

  • Ivana977 13.02.2023.

    Ništa od Darija i Petre

  • željna svega 13.02.2023.

    ovo je jednostavno steta ne gledati

Komentiraj...
Vidi sve komentare