Danijela Dvornik (55) pohvalila se zdravim ručkom koji je skuhala, a uz fotografije jela podijelila je i recepte.
POGLEDAJTE VIDEO:
- Važan mi je ručak ali i njegovo serviranje. Važno mi je i da bude zdravo i dijetalno. Najvažnije ponekad je da bude brzo pripremljeno - napisala je te podijelila fotografije na kojima su juha od špinata i piletina pripremljena u pećnici.
- Juha od špinata: 1 zlica maslinovog ulja 1/2 crvenog luka 2 režnja češnjaka 1/2 žlice tapioke ili gustina 2dcl pilećeg temeljca 2 sake špinata Sol i papar Luk i češnjak zažutite na maslinovom ulju, dodajte gustin i pileći temeljac i na kraju špinat. Kuhati 5 minuta i onda u blender - stoji u prvom receptu, a u drugom je napisala:
- Piletina iz pećnice sa toskanskim umakom. 20dkg pilećeg filea (1 porcija) Oprati ga posoliti i popapriti. Umak: 2 režnja češnjaka 1 zlica maslinovog ulja 20dkg parmezana ribanog 5-6 sušenih rajčica 150 g grčkog jogurta 2dcl pilećeg temeljca 1 žličica gustina(po potrebi) Na maslinovom ulju zažutite češnjak,dodajte temeljac i kuhajte nekoliko minuta, dodajte jogurt i parmezan i kuhajte,zatim dodajte sjeckane suhe rajčice i gustina. U malu posudu za pečenje stavite piletinu i dodajte umak preko i stavite na 190 stupnjeva u pećnicu 30 minuta.
Nedavno je Dvornik otkrila kako je napravila pauzu od društvenih mreža.
- Početak godine je uvijek, početak nečeg novog. Lakše je, znaš da će brzo proći zima ,a ovdje na otoku će zamirisati proljeće jako brzo. Godine nam naprosto lete a ja kao da svaki dan panično hvatam zrak i svaku minutu od straha da nešto ne propustim. Dakle, živim! Dogovorila sam plesanje salse…znači postajem plesačica. I radujem se tome ko malo dijete - napisala je uz fotografiju na kojoj pozira s velikim osmjehom na licu.