To je to što me zanima!

Danijela Martinović pokazala je kako je izgledala s 15 godina: 'Uspomene su zaista čarobne'

'Uvijek si ista', 'Srce milo i drago. Anđeo koji zemljom hoda', 'Prekrasna', hvalili su je pratitelji
Vidi originalni članak

Uspomene su zaista čarobne, poručila je nedavno pjevačica Danijela Martinović (53) na društvenim mrežama. Podijelila je svoju fotografiju iz 1986. godine, koju je pronašla njezina prijateljica u dnevniku iz srednjoškolskih dana.

VELIKI INTERVJU MARATON! Pogledajte intervju s Danijelom Martinović, Josipom Lisac i Enisom Bešlagićem

- Snimila ju je naša predivna Ana - otkrila je pjevačica, a komplimenti su se samo nizali.

'Uvijek si ista', 'Srce milo i drago. Anđeo koji zemljom hoda', 'Prekrasna', hvalili su je pratitelji.

NE KRIJE SREĆU S JOSIPOM Danijela Martinović otkrila vidi li se pred oltarom: 'Želim svakoj ženi da se osjeća ovako kao ja!'

Splitska pjevačica je na domaćoj glazbenoj sceni prisutna još od devedesetih. U glazbu se zaljubila u djetinjstvu. Imala je 14 godina kad je počela pjevati u crkvenom bendu Dominik. Godine 1991. pridružila se grupi Magazin, u kojoj je zamijenila Ljiljanu Nikolovsku. Nakon pet godina, Danijela se odvažila i krenula u solo karijeru. 

Osim glazbene, Danijela ima uspješnu spisateljsku karijeru.

- Do sada sam objavila tri slikovnice, dvije knjige poetskih zapisa, u kraćoj formi, a većina ih je u rečenici, dvije. Sve su nastale tako što sam koračajući dolazila do nekih spoznaja. Memoarske dionice će se zvati novi roman, vrlo brzo će izaći, službeno smo u završnim fazama, teško mi je slijediti neke datume, ali mislim da bi promocija mogla biti 1. 6., knjiga je veću tisku. Nakon emisije bi trebala po prvi svoj otisak - rekla je Danijela prošle godine u Special Happy Showu.

Ide joj i na ljubavnom planu. Ne krije koliko je sretna s partnerom, bivšim kriminalističkim inspektorom Josipom Plavićem. Ljubavna priča između Danijele i Josipa započela je 2022. godine, kad je Danijelina odvjetnica podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Policija je brzo riješila slučaj, a pjevačica i inspektor nastavili su se družiti.

Iako izgledaju ’nespojivo’, zapravo vežu istinske vrijednosti. O tim vrijednostima pjevačica je pisala u svom romanu 'Tuširanje duše', koji sadrži nikad ispričane detalje o njezinu životu.

- Josip i ja smo više od lijepog para. No po pitanju privatnog života nisam baš vična pričanju, ali zaista sam izuzetno sretna. Josip je moja luka - rekla nam je ranije Danijela.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • AfroditaDiana 05.09.2024.

    Nisu lijep par, no nek joj je sa srećom. :o

Komentiraj...
Vidi sve komentare