To je to što me zanima!

Danijela Martinović o ljubavi i srodnoj duši: Žene misle da to mora biti muškarac, ali ne mora

U izreku da je 'žena ženi vuk' pjevačica, kako sam kaže, ne vjeruje jer je 'posvjedočila upravo suprotno'. Ona smatra da je 'žena ženi najveći oslonac, podrška, inspiracija...
Vidi originalni članak

Danijela Martinović (50) gostovala je u emisiji Narodnog radija i pred voditeljima Nives Ivanišević (40) i Markom Toljom (37), otkrila je tko je njezina srodna duša, ali i gdje pronalazi mir.

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjevačica je tijekom razgovora priznala kako vjeruje u srodne duše, no da smatra kako taj odnos ne mora nužno biti romantičan. 

- Vjerujem u srodne duše, ali nikako ne vjerujem da to mora biti muško-ženski odnos. Srela sam puno takvih odnosa na primjer učenik i učitelj, prijateljice, pa roditelj i dijete, kad su po duši srodni, kad isto gledaju, isto razmišljaju, kad ih iste stvari nose, isto rastu - rekla je Danijela pa dodala:  

- Mi žene volimo misliti da to mora biti muškarac, ali ne mora.

U izreku da je 'žena ženi vuk' Danijela ne vjeruje jer je sama 'posvjedočila upravo suprotno'. Ona smatra da je 'žena ženi najveći oslonac, podrška, inspiracija i srodna duša'. 

- Moja prijateljica Doris je meni srodna duša - kazala je. 

NATJECANJE POČINJE U OŽUJKU U 'Zvijezde pjevaju' će nastupiti prvi muški par, a Pađen, Tolja, Danijela i Kondža bit će u žiriju?

Što se tiče njezina privatnog života, Danijela je otkrila da je nedavno bila na moru i uživala u 'svojoj maloj oazici'. 

- Svako jutro sam se dizala u pet ujutro kako bih dočekala zoru i svaki dan sam kao Mali princ pozdravljala dan - ispričala je Danijela pa istaknula da ju trenutno mnoštvo stvari čini sretnom. 

Podsjetimo, pjevačica je nedavno najavila da će 8. ožujka, nakon tri godine, jedinstvenim koncertom pod nazivom „Otvoreno srce“, za Dan žena, iznenaditi i razveseliti mnoge. Osim toga, Danijela će na koncertu proslaviti i 30 godina glazbene karijere. 

POGLEDAJTE I NOVU EPIZODU SHOWA TARIK I BUKI I SUDJELUJTE U NAGRADNOJ IGRI ZA PUTOVANJE: 

Idi na 24sata

Komentari 81

  • HanaMilanović39 14.02.2022.

    Šta je jednoj ženi smece drugoj je blago!

  • Uranela007 13.02.2022.

    Cijeli život filozofija godine prošle a od tebe ništa ...

  • 13.02.2022.

    Nema tu govora tijela...ni sa Hanom, ni sa Danijelom...kad je netko zaljubljen vidi se iz aviona...Grašo...ic okej😳

Komentiraj...
Vidi sve komentare