To je to što me zanima!

Danijela je tetovirala na leđima uspomenu na Dina

Danijela je sretna zbog tetovaže. Nije htjela ribicu ili delfinčića. Tvrdi kako je tetoviranje nije nimalo boljelo i da uopće nije u krizi srednjih godina
Vidi originalni članak

Možda ćete misliti da sam luda i nepromišljena. Da me uhvatila kriza srednjih godina. Ne, nisam obukla minicu ni Ellinu preusku odjeću i takva prošetala špicom ako to mislite. Tetovirala sam se. Tako je svoj potez u kolumni objasnila Danijela Dvornik (42). Na ženama su joj se oduvijek sviđale tetovaže. I ona je dugo razmišljala o jednoj, ali dosad nije imala dovoljno hrabrosti. Danijela je ipak na nagovor kćeri Elle (18) otišla kod Zeleta u salon za tetoviranje u Zagrebu. Odabrala je sliku s Dinova prvog albuma. Tada su zajedno bili godinu i pol. Taj je album Dino posvetio svojoj ljubavi Danijeli.
- Ta slika predstavlja Dinu i mene iako su konture lica drukčije. Nalazi se na unutarnjoj strani njegova prva albuma 'Dino Dvornik’ i nekako predstavlja našu ljubav, koja je trajala 22 godine. Tih dvoje zaljubljenih u srcu ima za mene veliku sentimentalnu vrijednost i nosi neku našu poruku - govori Danijela. Dodala je da zna kako joj ova tetovaža neće nikad dosaditi. Više se neće tetovirati, a ni njena ni Dinova obitelj još je nisu vidjeli. Bez svoga Dina ostala je prije devet mjeseci. Umro je od koktela tableta.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • zekica 09.06.2009.

    tetovaža je mrak, bravo dani!

  • ninochka_7 09.06.2009.

    .. kak slatko :) baš predivno od nje.. :)

  • nica 08.06.2009.

    Svaka čast Danijeli, vidim da bi ovdje neki voljeli da ona prosi na ulici za komadić kruha, onda bi bili sretni, čak bi rekli \" jadna, kako joj netko ne pomogne\"?! Nije mi jasno kako su ljudi tako zli i ne mogu gledati da se žena snalazi bez ičije pomoći, a pravo da koristi ime svoga muža ne može joj nitko oduzeti, sve kao neki obožavatelji-voljeli smo Dina, ali ne i Danijelu-svaki njegov pravi obožavatelj zna da ju je on jako volio i da bi danas bio ponosan na nju, jer se bori kako zna i umije da preživi i da ne moli druge za pomoć, kako vas nije sramota da vam to smeta!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare