To je to što me zanima!

Danijela Dvornik otputovala je izvan Lijepe Naše: 'Ponašam se kao da sam u svom gradu...'

Iako je tamo već mnogo puta bila, svaki put se iznova oduševi
Vidi originalni članak

Vozimo se kao prave Talijanke, poručila je Danijela Dvornik (57) u četvrtak na Instagramu. Provozala se s prijateljicom na skuteru, a dašak atmosfere prenijela je putem videa. Ovih je dana, sudeći upravo po objavama na društvenoj mreži, u Firenci. Iako je u tom talijanskom gradu, kako tvrdi, bila mnogo puta, svaki put je iznova oduševi. 

NOGOMET JU NE ZANIMA Danijela Dvornik oplela je po navijačima 'vatrenih': 'Urlaju po svojim kućama, a ja molim'

- Duomo noću. Mnogo puta sam bila u Firenzi u zadnjih 30 godina, nemam osjećaj da je svaki puta iznova moram razgledati u onom turističkom smislu, više se ponašam kao da sam u 'svom' poznatom gradu - napisala je na Instagramu te dodala kako je Firenca predivna, a katedrala Duomo 'čudesna'.

Otkrila je Dvornik i kako su joj noćne šetnje Firenzom omiljene. 

- Volimo se prošetati navečer, kad splasnu vrućine, kad horde turista nestanu i kad bez stresa možemo baciti oko na neke dućane i pojesti daleko najbolji sladoled ikad. A onda krenemo uz rijeku, u otvorene barove uz živu glazbu, gdje se domaće stanovništvo zabavlja uz hranu i piće. Volim Italiju u svim načinima života, oduvijek - zaključila je.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • ŠTEF75 07.07.2024.

    da barem tamo i ostane !

  • lanai goga 06.07.2024.

    Sponzo nemoj se ni vratiti ostani tamo tu vec svakodnevno skaces iz pastete primi sr posla koliko ono imas staza nula ali ti je zagarantirana socijalna pomoc FUJ

  • kobubreguloju 06.07.2024.

    Sretan put i ostani tamo gdje već ideš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare