To je to što me zanima!

Danijela Dvornik osmislila koktel i nazvala ga po Dinu

Danijela i Ella vodit će priredbu "Kontra regula" na splitskim Bačvicama. Koncert je posvećen Dinu Dvorniku te njegovu ocu, glumcu Borisu
Vidi originalni članak

U čast preminuloga Kralja funka u čevrtak na splitskim Bačvicama bit će koncert "Kontra regula". Na njemu će nastupiti brojni hrvatski glazbenici i prijatelji Dina Dvornika. Na bini će se pojaviti Željko Banić Bane, Gibonni, Davor Gobac, Josipa Lisac i mnogi drugi, a očekuje se nekoliko desetaka tisuća obožavatelja. Koncert posvećen Dinu i njegovu ocu Borisu trebao je biti 21. lipnja, ali je promijenjen termin zbog varljiva vremena. Kako prenosi index, Danijela je u međuvremenu uz pomoć konobara osmislila koktel koji nosi ime Dina Dvornika.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • dlovnicki 09.07.2009.

    oh..danijelu jos nekako ali ellu NIKAKO!! mala je strava i uzas

  • jagodica28 09.07.2009.

    Dobro čovjek je imao problema s drogom, javno je priznao, liječio se... pa jel ga sada treba konstantno prozivati zbog toga, svi mi imamo neke svoje greške, veče manje, iz prošlosti. Imao je talenta za glazbu, ali Danijela mi sada malo previše \"zarađuje\" na Dini, tetovaža je osobna stvar,a ovaj koktel bezveze... malo slikanja, povlačenja po medijima, meni osobno previše.

  • Drenovci 09.07.2009.

    Hoće li taj koktel biti zakonom dozvoljen za korištenje....

Komentiraj...
Vidi sve komentare