To je to što me zanima!

Damira Gregoret pozirala kao oskarovka: To su trenuci koji su mi zauvijek obilježili život

SAMO UZ 24SATA Čitajte najbolji TV magazin u povijesti Hrvatske i saznajte sve što vam se nudi u tjednom televizijskom programu, kinima, streamingu, sapunicama
Vidi originalni članak

Prošle godine Damiru Gregoret (38) na godišnji odmor 'otpratila' je oluja, koja je napravila krš i lom i ispred RTL-a. Ova je urednica i voditeljica informativne emisije "RTL Danas" mirnije uplovila na zaslužene slobodne dane, koje je jedva dočekala da ih provede s obitelji. U svibnju je proslavila deset godina braka sa suprugom, novinarom, urednikom i voditeljem Igorom Bobićem. Ljubav je planula 2012., kad je iz rodnog Splita došla u RTL-ovu redakciju, a u kolovozu njihova kći Bianka, rođena kao beba palčić, proslavit će velikih deset godina.

- To su trenuci koji su mi zauvijek obilježili život - govori Damira, koja je samo za Cafe pozirala kao oskarovka Cate Blanchett.

U velikom intervjuu prisjetila se tog ljeta provedenog u bolnici prije deset godina, otkrila je li ikad poželjela 'pobjeći' iz ovoga posla te što je htjela biti kao djevojčica. Tračevi, spletke i teorije zavjere 'tresli su kraljevski dvor, a u vremeplovu smo se prisjetili neprežaljene holivudske ikone Marilyn Monroe. 

Donosimo i najdetaljniji TV program te vodič kroz sapunice, kino i streaming. Sve to samo u novom broju Cafea. U petak na svim kioscima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare