To je to što me zanima!

Dame stižu na farmu, a dočekat će ih iznenađenje: 'Došlo je do naglih promjena oko boravka...'

Jedan će farmer u 'Ljubav je na selu' ostati osupnut kad ugleda količinu kofera svojih dama pa se zapitati jesu li došle na modnu reviju, a drugi će svoje djevojke šokirati neočekivanom izjavom
Vidi originalni članak

Nakon što su odradili prve spojeve, zajedno se zabavljali na tulumima, međusobno se upoznali, a neki već priznali da su se zaljubili, vrijeme je da farmeri svoje odabranice dočekaju na imanjima i pokažu im gdje žive – večeras od 20.15 sati na RTL-u.

Prvi će to učiniti Ilija, Toni, Darko i Ivo. Iako uzbuđeni i nervozni, za svoje će dame pripremiti domaće specijalitete, šampanjac i cvijeće, odmah ih pokušati osvojiti vožnjom na traktoru, ali i bazenom u dvorištu kuće.

KRAJ SHOWA ZA DANCE ZVIJEZDU Farmer Darko poslao je Nikitu kući: 'Kakva je ona umjetnica?! Naletjela je na malo tvrđi orah'

Uzbuđene će biti i dame koje stižu, a svaka od njih ispričat će svoju životnu priču i detalje o prošlim ljubavnim iskustvima, ali i otkriti što žele u budućnosti.

I dok će neke kazati kako su sigurne da će biti odabrane, druge će priznati da moraju još bolje upoznati svoje farmere i procijeniti njihov karakter.

NOVA EPIZODA 'LJUBAV JE NA SELU' Farmeri odabrali koje djevojke vode na imanja, a Željko sebi pozvao izbačenu kandidatkinju

- Ilija, puno sreće... Želim ti da izabereš najbolju, najbolja sam ja - samouvjerena će biti Mirjana, dok će Ruža doći vrlo oprezno i svojim izjavama zabrinuti farmera. 

- Znam da će me favorizirati, ali ja ću to pokušati na sve načine izbjeći. Zvao me i po deset puta, ja mu se nisam javljala.

- Očekujem 80% da bi se moglo nešto dogoditi - otkrit će i Brankica koja putuje Darku.

Milena, koja se s farmerom Ivom i svađala i mirila, a on je priznao da je se pomalo boji, u svom će stilu opisati dolazak: "On je više pužić pod kućicom, a ja mačka koja prede oko njega. Kockam, tu sam na ruletu". 

'LJUBAV JE NA SELU' Farmeri će morati odlučiti koje dame vode na imanje, a jedan će pokušati preoteti tuđu...

Jedan će farmer ostati osupnut kad ugleda količinu kofera svojih dama pa se zapitati jesu li došle na modnu reviju, a drugi će svoje djevojke šokirati neočekivanom izjavom: "Bio sam spreman, ali došlo je do naglih nekih zaokreta i promjena vezanih uz boravak ovdje!"

Što se uistinu dogodilo i kako su izgledali dolasci dama, pokazat će nova epizoda 'Ljubav je na selu', večeras od 20.15 sati na RTL-u. Nova epizoda dostupna je i na platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • shihan 06.10.2024.

    Najjaći mi je onaj psiho Darac,neki mamin njonjo,pomalo za prepast se!Brankica,bježi,možeš još

Komentiraj...
Vidi sve komentare