To je to što me zanima!

Cure se iznenadile, došli su im gosti: 'Mijo, sve su se zagrijale'

Mislim da su u nekim stvarima potpuno isti jer imaju dosta toga zajedničkog, rekao je Mijin otac za Nušu, dok je prijatelj Goran u Silviji vidio potencijalnu djevojku za Miju
Vidi originalni članak

'Gospodin Savršeni' zadužio je najboljeg prijatelja Gorana i svog oca Predraga da upoznaju djevojke te da donesu svoj sud o njima i zaključe koja bi za njega bila ona prava. Posjetili su djevojke u vili i poprilično ih iznenadili, a kada su doznale da su došli po zadatku i da se one trebaju potruditi ostaviti što bolji dojam na Mijine bližnje, krenulo je nadmetanje. Predrag i Goran odlučili su pozvati nekoliko djevojaka na razgovor kako bi stekli bolji dojam o njima, a tati se na prvu svidjela slovenska pjevačica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nuša je moj favorit, prekrasna djevojka, lijepo pjeva, mislim da je to nešto što bi Miji najviše odgovaralo. Mislim da su u nekim stvarima potpuno isti jer imaju dosta toga zajedničkog - kazao je oduševljeno tata, no Goran je ostao malo rezerviran jer je htio dati priliku i drugim djevojkama.

Nakon razgovora sa Silvijom, Goran je u njoj vidio potencijalnu djevojku za svog dobrog prijatelja pa je, u suglasnosti s Predragom, odlučio dati priliku studentici prava da bolje upozna Miju, ali i on nju. Tako je Silvija osvojila večeru s Gospodinom Savršenim i njegovim bližnjima, što je određene djevojke šokiralo.  
 
- Stekao sam dojam da joj se Mijo jako sviđa i da je sto posto iskrena - kazao je otac o Silviji, koja se vrlo dobro snašla na prvom upoznavanju, a prijatelj je priznao Miji da nema lak zadatak.

- Mogu reći da su sve zagrijane za tebe i postoje bar dvije cure s kojima bi ova priča mogla prijeći u nešto ozbiljnije, sretno dalje - kazao mu je Goran pa se povukao s večere zajedno s Mijinim ocem kako bi ostavili par malo nasamo. 

Nakon ugodne večere i plesa, Mijo je priznao da mu odgovara Silvijino društvo pa ju je iznenadio ružom.

- Večeras sam malo bolje upoznao Silviju i htio sam da se osjeća dobro, zato sam joj odlučio dati ružu - rekao je Mijo. 

Poslije njihovog spoja djevojke su dobile zadatak odabrati sretnicu koja će otići s Mijom na spoj pa je odmah otvoreno glasanje. U užem krugu našle su se Emily i Andrea, a na kraju je pobjedu odnijela Andrea.

- Nadam se nekom finom spoju, možda nekoj večeri i nadam se da ćemo kliknuti, a ako ne, idem u Nizozemsku - izjavila je Andrea, vidno sretna što je odabrana.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZEZNACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Ouran 01.10.2019.

    Ja ne znam njihovu porodičnu situaciju, ali meni je sumljivo to da je ovaj tip Mijin tata... pa da nema nikakve sličnosti, mi je malo čudno! Zakaj se je Mijo rodio u Ljubljani? Meni tu nekaj ne štima!

  • BabaYaga 01.10.2019.

    Mijo je bezbojan i nezainteresiran, totalno anemičan, barem bi trebao odglumiti neki drugi osjećaj osim ljubaznog smijuljenja.

  • tajnamoja 01.10.2019.

    Barbara me umorila kao da sam trčala maraton!

Komentiraj...
Vidi sve komentare