To je to što me zanima!

Crnokosa Magdalena uoči borbe s Argentinom: 'Hrvatska će pobijediti. Vidimo se u finalu!'

Crnokosa navijačica, koja je porijeklom iz Hrvatske, ali živi i radi u Njemačkoj, atraktivnim izgledom i zanimljivim modnim kombinacijama privlačila je pozornost i na prijašnjim utakmicama naših reprezentativaca
Vidi originalni članak

Magdalena Keškić (20), crnokosa navijačica ponovo će bodriti 'vatrene' na tribinama u Katru. Sa skupinom navijača, u utorak, 13. prosinca, uoči polufinalne utakmice Hrvatske i Argentine, spremno je pozirala uz grupu navijača. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U dugačkoj crvenoj haljini s dubokim prorezima, u kojoj je stajala uz zastavu, Magdalena je potpuno zasjenila ostale navijače koji su stajali iza nje. 

Jesu li ovi kršni momci dovoljna zaštita za sve što se događa ovdje?, upitao je Magdalenu novinar 24sata Tomislav Gabelić, koji je trenutačno među navijačima koji su se okupili ispred hotela 'vatrenih' u Katru. 

- Jesu, jesu. Savršeno je - rekla je.

Je li bilo kakvih primjedbi ovih lokalnih stanovnika?, zanimalo je našeg novinara. 

- Nije. U ponedjeljak navečer mi je bilo malo previše ljudi, ali dečki su biil tu pa je sve super - odgovorila je pa dodala da večeras očekuje pobjedu. 

- Rekla sam već, pobijedit ćemo i vidimo se u finalu. Ovdje smo cijelo vrijeme i prelijepo je, a ostajemo do kraja - zaključila je.  

GLASUJTE U ANKETI Tko vam je najdraža navijačica iz prvog kruga SP-a u Katru?

Podsjetimo, crnokosa navijačica, koja je porijeklom iz Hrvatske, ali živi i radi u Njemačkoj, atraktivnim izgledom i zanimljivim modnim kombinacijama privlačila je pozornost i na prijašnjim utakmicama naših reprezentativaca na Svjetskom prvenstvu u Katru, posebice na onoj u grupnoj fazi protiv Kanade. 

Inače, Magdalena je poduzetnica, s bratom je pokrenula modni brend, a prošle godine sudjelovala je na natjecanju Miss Europe Continental. Sebe naziva influencericom, a Instagram joj, kako je rekla ranije, oduzima puno vremena. 

- Potrebno je dopisivati se s pratiteljima, dizajnerima brendova, ugovarati poslove. Neki dizajneri šalju skupocjene stvari, a onda i plaćaju manje za reklamiranje. Nastavit ćemo s time, ali želimo imati i nešto svoje, svoj brend - rekla je prije nekoliko tjedana za Fenix magazin.

Također, tada je navela i kako u fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama ulaže puno vremena. 

IZAZIVA POZORNOST Navijačica Magdalena Keškić je pokazala što radi kada ne bodri Vatrene na tribinama u Dohi...

- To je cijeli proces, treba naći dobro osvjetljenje, položaj, obradu… Pazi se na svaki detalj prije no što fotografija izađe van. Puno je to vremena, ali zato donosi zaradu - objasnila je mlada Hrvatica.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • rebecaQQ 16.12.2022.

    malo kasnim-koji dan,ali ne mogu se suzdrzati,ono sto bi stari rekli "akrap"-katastrofa od zene/ako je zensko vaginalno/

  • film 16.12.2022.

    zgleda kaj da ima 40 let.....

  • seljančica glupančica 15.12.2022.

    Jel' ona prije bila muškarac?

Komentiraj...
Vidi sve komentare