To je to što me zanima!

Ćorić po Korzu šetao u majici s natpisom: 'Nisam za bacit!'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
'Radimo zajedno na budućnosti bez jednokratne plastike!', napisao je netko iz Ćorićevog kabineta na Twitteru, jer kako je ministar ranije objasnio on svoje tvitove potpisuje s inicijalima (tć)
Vidi originalni članak

Tomislav Ćorić (41), ministar gospodarstva i održivog razvoja koji je je prije par mjeseci s personaliziranom maskom pokušao promovirati profil na Twitteru, danas je u Rijeci sudjelovao u akciji #ZaZeleniSvakiDan.

POGLEDAJ VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prilikom obilaska tržnice nosio je bijelu majicu s natpisom: 'Nisam za baciti', koja je slogan kampanje.

Čorić je majicu nosio dok je sa zamjenicom gradonačelnice Sandrom Krpan i vijećnikom Josipom Ostrogovićem dijelio građanima platnene vrećice u sklopu akcije ZaZeleniSvakiDan koju provodi Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja.

MINISTAR ĆORIĆ 'Moja maska košta 18,75 kuna'

- Radimo zajedno na budućnosti bez jednokratne plastike! Na glavnoj tržnici u Rijeci dijelili smo promotivne vrećice za višekratnu upotrebu kako bismo naše građanke i građane potakli na višestruko korištenje vrećica. Osim ekonomske prednosti, brinemo i za očuvanje okoliša - napisao je netko iz Ćorićevog kabineta na Twitteru, jer kako je ministar ranije objasnio on svoje tvitove potpisuje s inicijalima (tć).

Prije par mjeseci mnogi su njegovu personaliziranu masku shvatili kao promociju vlastitog Twitter profila, budući da tamo sam piše objave. No ponekad ima pomoć u pisanju objava.

- U upravljanju profilom mi pomaže tim, ali ću se stvarno potruditi na vaša pitanja sam odgovarati. Znam da će ih biti puno. Osobne tvitove ću potpisivati s (tć) - objasnio je ministar.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • VLADEK72 02.07.2021.

    Najnesposobniji ministar, čak je gori i od ministra obrane Banožiič- Jaccuzija.

  • 02.07.2021.

    Nisi ni za njivu kao gnoj

  • negoidiz 02.07.2021.

    lik je najbolji za u pržun, ako ima pravde pravit će tamo društvo pinokiju i anemiji, jednog dana, kada, ako se lopovi maknu s vlasti ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare