To je to što me zanima!

Batman je stigao u Hrvatsku!

Prema objavi stranice koja se bavi iznajmljivanjem bicikala na Mljetu, glumac Christian Bale odmara se u Lijepoj Našoj
Vidi originalni članak

Holivudski glumac Christian Bale (50) je u Hrvatskoj. Kako doznajemo od izvora bliskog redakciji, stigao je s obitelji. Prije nekoliko dana bio je na Hvaru, a sada uživa na Mljetu. Na Instagram stranici koja se bavi iznajmljivanjem bicikala podijelili su fotografiju na kojoj Bale nasmiješeno pozira.

SVE ZBOG SNA Billie Eilish (22) zbog Christiana Balea (50) prekinula s dečkom

- Pogodite tko je s nama biciklirao danas? Nema pogrešnog odgovora! - napisali su uz fotku, a među ponuđenim odgovorima su Christian Bale, Batman i Bruce Wayne.

Christian Bale tri je puta utjelovio lik Brucea Waynea/Batmana u seriji filmova Christophera Nolana, koju su činili: Batman Begins (2005), The Dark Knight (2008) i The Dark Knight Rises (2021).

-  Christopher Nolan i ja smo svojevremeno napravili dogovor. Rekli smo: ‘Hajdemo napraviti tri filma o Batmanu, ako uopće budemo imali priliku i toliko napraviti, i tu stanemo - rekao je Bale ranije i dodao: 'Kada bi mi se Nolan javio s idejom za četvrti film i izrazio želju da i ja sudjelujem u njemu, odmah bih prihvatio njegovu ponudu.'

Bale je 24 godine u braku sa Srpkinjom Sandrom Sibi Blažić. Iako rijetko priča o obitelji, sretni par danas ima dvoje djece; kćer Emmeline (19) i sina Josepha (10). Jednom je prilikom rekao da su mi upravo oni najvažniji, te da fotografiju obitelji uvijek ima sa sobom. 

Sandrini roditelji Slobodan Blažić i Nadežda Topalski preselili su se 1960-ih iz tadašnje Jugoslavije u Ameriku. Njezino rodno ime bilo je Srboslava, ali ga je kasnije promijenila. Christian i Sandra upoznali su se krajem 90-ih godina i zaljubili se na prvi pogled, a vjenčali su se 2000. godine u Las Vegasu. 

- Bila je to ljubav na prvi pogled. Dugo smo tajili našu vezu, a na vjenčanju u Las Vegasu smo htjeli imati Elvisovog dvojnika. Nažalost, nismo uspjeli pronaći niti jednog - prisjećao se Bale svog vjenčanja 29. siječnja 2000. godine. Od tada su nerazdvojni i jedan su od najstabilnijih bračnih parova Hollywooda. 

TAJANSTVENI PAR Bale već 24 godine ljubi lijepu Srpkinju Sandru: Zbog nje ne razgovara s mamom i sestrom

Da je njegova i Sandrina ljubav zaista velika, potvrđuje i činjenica da je glumac prekinuo kontakt s majkom i sestrom, koje se sa Sandrom nisu slagale. Zbog svoje supruge glumac s obitelji slavi dva Božića, a njegova djeca uz engleski pričaju i Srpski. 

- Slavimo dva Božića, u prosincu i u siječnju jer ga pravoslavni kršćani obilježavaju po drugom kalendaru - otkrio je jednom prilikom.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • hf47 09.07.2024.

    Bale mi je najbolji batman, a Phoenix najbolji joker. Ali, čovjek dođe odmorit, a ovi jedva dočekaju da objave slike na fejsu. Ja im se više nikad ne bi vratio.

  • Gavran13 09.07.2024.

    Meni je Bale jedan od boljih glumaca i svaki njegov film poseban na jedan način, npr. onaj Strojar i tako neki...

  • IvanPerković Bartoluzzi 09.07.2024.

    Jedini Batman je Michael Keaton! Svi ostali su wanna be Batmani!

Komentiraj...
Vidi sve komentare