To je to što me zanima!

Cetinski: Organizator je kriv što je otkazana turneja u BiH

PREPUCAVANJE Tony tvrdi da mu nisu platili ni avans za turneju, a on mora platiti 30 ljudi. Druga strana ističe da se karte nisu prodavale i sponzori se nisu iskazali
Vidi originalni članak

Tony Cetinski (44) pjevao je samo na prvom koncertu turneje u BiH u Trebinju. Nastupi u Sarajevu, Banjoj Luci i Tuzli su otkazani.

- U Sarajevu je prodano manje od 100 ulaznica, u Tuzli 28. Morali smo otkazati najviše zbog slabog odaziva sponzora - kaže Siniša Tomić, direktor tvrtke Front Stage, koja je organizirala turneju. No obavijest o otkazivanju prvo je poslao Tonyjev menadžment, a kao razlog su naveli Front Stageovo nepoštovanje financijskih obveza. Tony je Tomića nazvao poslovno neozbiljnim čovjekom zbog kojeg je prvi put u životu otkazao koncert.

- Nije nam platio ni avans za turneju, ni koncert u Trebinju, a mi trebamo platiti 30 ljudi - kaže Tonyjeva menadžerica i bivša žena Ivana Nobilo. Pretprodaju ulaznica, dodaje, nije pratila, ali Tomić im je pisao da ide odlično. Tomić tvrdi da im je platio dio novca, a oni nisu htjeli čekati ostatak. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • jele112 02.06.2013.

    Tebi su uvijek svi krivi! A da se malo zapitaš zašto ti se koncert nije rasprodao? Taština ti ne da vidjeti istinu

  • kung fu panda 02.06.2013.

    ma kriv je HDZ

  • AntonellaJela 02.06.2013.

    ma najbitnije je da on meni stiže u Opatiju <3

Komentiraj...
Vidi sve komentare