To je to što me zanima!

Celine Dion o svojoj bolesti: 'Simptome sam ignorirala 17 godina. Nemojte čekati toliko...'

Tijekom pandemije koronavirusa 2020. godine se Dion odlučila u potpunosti posvetiti zdravlju, a 2022. su joj dijagnosticirali sindrom ukočene osobe
Vidi originalni članak

Legendarna pjevačica Celine Dion dala je veliki intervju za Vogue, uoči predstavljanja trailera za dokumentarac 'I Am: Celine Dion' koji izlazi 25. lipnja. U intervjuu je progovorila i o svojoj borbi sa sindromom ukočene osobe. 'Nadam se da dokumentarac neće uplašiti ljude, već ih osvijestiti. Meni je trebalo 17 godina - molim vas, nemojte čekati toliko', rekla je. Celine je prve simptome osjetila 2008. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Osjetila sam poteškoće s kontroliranjem glasa. Otpjevala bih visoke tonove, a onda bi mi se glas počeo grčiti. Otišla sam liječniku, pregledali su mi glasnice i rekli da su oteknute - rekla je. Nešto kasnije je osjetila da ima i problema s kretanjem. 'Morala sam se oslanjati na stvari', ispričala je.

IZLAZI DOKUMENTARAC Celine Dion u suzama pričala o svojoj bolesti: 'Ne zaslužuje to'

Tijekom pandemije koronavirusa 2020. godine se Dion odlučila u potpunosti posvetiti zdravlju. 'Nisam više htjela biti hrabra, htjela sam biti pametna. Kad sam dobila dijagnozu, laknulo mi je', otkrila je.

Inače, Celine su u jesen 2022. godine dijagnosticirali sindrom ukočene osobe, nakon čega je odgodila sve nastupe i turneju.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare