To je to što me zanima!

Celine Dion ne može ustati iz kreveta, otkazala niz koncerata

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pjevačica je ranije ovog mjeseca zabrinula obožavatelje objavom da zbog ustrajnih i bolnih grčeva mišića mora odgoditi sjevernoamerički dio svoje turneje 'Courage', a stanje se navodno pogoršalo
Vidi originalni članak

Kanadska pjevačica Celine Dion (53) zbog zdravstvenih problema navodno se više ne može kretati i na neko se vrijeme povlači sa scene, što dovodi u pitanje i njezin najavljeni koncert u Areni Zagreb.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ranije ovog mjeseca zabrinula je obožavatelje objavom da zbog ustrajnih i bolnih grčeva mišića mora odgoditi sjevernoamerički dio svoje turneje 'Courage', a sada je njena bliska prijateljica izjavila da zbog paralizirajućih bolova u stopalima i nogama više ne može ustati iz kreveta, kretati se ni hodati.

- Ako joj se stanje ne poboljša, mogla bi se povući sa scene na nekoliko mjeseci, pa čak i godinu dana - kaže prijateljica, a dodala je i da je Celine znatno smršavila i da joj je zbog toga teško brinuti o njezinim 11-godišnjim blizancima Eddyju i Nelsonu.

Pjevačica je turneju prvi put morala odgoditi zbog pandemije, a potom je odgodila i nastupe u Las Vegasu između studenoga 2021. i veljače 2022.

- Uistinu sam se nadala da sam spremna za scenu, ali sam shvatila da moram biti strpljivija - napisala je Celine tada na Twitteru.

PROMIJENIO JOJ SE POGLED NA SVIJET Pjevačica Jessie J progovorila o gubitku djeteta: 'Plakala sam pred nepoznatim čovjekom'

Europski dio turneje koji još nije otkazan trebao bi početi 25. svibnja u Birminghamu, a pred hrvatskom publikom trebala bi nastupiti 25. lipnja.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • bečar-bečar 24.01.2022.

    slanine i čvaraka joj odnesite

  • debelahladovina 24.01.2022.

    Kad pogledam ovu fotku, neznam kako i zasto je uopce ziva.

  • sljastrava 24.01.2022.

    E,to je glas,a ne ovi naši

Komentiraj...
Vidi sve komentare