To je to što me zanima!

Cardi B rodila je treće dijete pa odmah počela trenirati: 'Užas, nije prošlo niti tjedan dana...'

Pjevačica je otkrila kako joj je ovaj postporođajni period malo drukčiji, pa trenutačno samo radi kardio vježbe. No u svom stilu je imala odgovor i hejterima
Vidi originalni članak

Cardi B rodila je treće dijete, a reperu Offsetu to je šesto dijete. Fotografije nakon porođaja objavila je na Instagramu uz opis 'najljepša mala stvar'.

Vijest o trudnoći reperica je objavila dan nakon što je objavila da je podnijela zahtjev za razvod. Reperski bivši par već ima dvoje djece - kćer Kulture Kiari (6) i sina Wavea Seta (3). No samo nekoliko dana nakon što je rodila, reperica je počela trenirati.

- Nije prošlo ni tjedan dana kako je rodila i već trenira. Užas pod kakvim su pritiskom žene u industriji - rekao je jedan obožavatelj na X-u.

KRAJ LJUBAVI Cardi B se razvodi od Offseta: 'To se nije dogodilo preko noći'

Pjevačica je otkrila kako joj je ovaj postporođajni period malo drukčiji, pa trenutačno samo radi kardio vježbe. No u svom stilu je imala odgovor i hejterima.

- Ponekad, da biste izbjegli postporođajnu depresiju, morate zaposliti svoj um, a za mene je to posao i ostati aktivan... Ali znate li što je smiješno? Odvlačili ste me kad sam dobila skoro sedam kila jer sam bila trudna pet mjeseci, a sad ste lažno zabrinuti i želite razgovarati o pritisku?! - rekla je.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare