To je to što me zanima!

Camilla se već godinama odbija pridružiti kraljevskom trendu: 'Nitko me neće na to natjerati'

Iako je obožavateljica nakita i posjeduje zavidnu kolekciju, kraljica Camilla nikada u životu nije htjela probušiti uši. Camillu često možemo vidjeti da nosi naušnice, ali to su isključivo naušnice na klip
Vidi originalni članak

Kraljica Camilla (75) ne želi podleći određenoj stilskoj navici, unatoč tome što je popularna u britanskoj kraljevskoj obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je obožavateljica nakita i posjeduje zavidnu kolekciju, kraljica Camilla nikada u životu nije htjela probušiti uši. Camillu često možemo vidjeti da nosi naušnice, ali to su isključivo naušnice na klip, odnosno one koje se mogu nataknuti za uho pomoću kopče.

- Sigurno neću bušiti uši, nitko me neće na to natjerati. Odbijala sam to do sada i odbijam i dalje, sigurno se neću predomisliti sada u 75. godini - rekla je u intervjuu za Vogue.

Naime, Camilla navodno smatra da se ovim činom 'oskvrnjuje ljudsko tijelo'.

Druge kraljevske dame ipak ne dijele njeno mišljenje. Pa tako princeza Kate (40) i Meghan Markle (41), ali i pokojna kraljica Elizabeta, imale su probušene uši te bile poznate kao velike ljubiteljice klasičnih naušnica.

Podsjetimo, od kada je postala kraljica, nagađa se da će ukinuti jednu od  kraljevskih tradicija - dvorske dame. To će navodno učiniti u znak podrške suprugu, kralju Charlesu III. (73), koji navodno planira smanjiti monarhiju.

NAPETA ATMOSFERA Princ Harry je na sastanak s bratom htio povesti posrednika: Camilla ispljunula čaj od šoka

Kraljica Elizabeta II. je tijekom svoje 70-godišnje vladavine uvijek imala skupinu dvorskih dama koje su joj pomagale u svemu. Primjerice, u sakupljanju cvijeća na događajima, obavljanju poslova, rješavanju administrativnih zadataka, pomoći oko odjeće i sl. 

POGLEDAJTE VIDEO: URŠULA TOLJ O ‘ZVIJEZDE PJEVAJU’

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Cirenac 10.10.2022.

    B aba ko i svaka baba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare