To je to što me zanima!

Bye, bye grudnjak! Atraktivna mama hajdukovca sunčala se u toplesu: 'Ali ništa bez truda...'

Uvijek bi mi bolo oči kad vidim haljinu otvorenih leđa, a bijele debele crte po leđima, priznala je Renata Lovrinčević Buljan
Vidi originalni članak

Odvezujte li vi trakice da se što bolje osunčate kao ja?, pitala je Renata Lovrinčević Buljan svoje pratitelje na društvenim mrežama dok se sunčala u toplesu. Nakon što je 'uhvatila' boju, bivša misica i majka Hajdukovog golmana Borne Buljana ustala se s ležaljke pa je pozirala rukama prekrivajući grudi.

NA PLAŽI Ma izazovnije ne može! Mama Hajdukovog golmana poslala vruću podršku 'vatrenima'

- Uvijek bi mi bolo oči kad vidim haljinu otvorenih leđa, a bijele debele crte po leđima - priznala je Lovrinčević Buljan u srijedu na Instagramu te je 'zaradila' hrpu komplimenata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Lovrincevic Buljan (@fitnesslife_by_renata_)

'Jako si lijepa i zgodna, ali ništa bez truda kojeg ulažeš', 'Predivna i zgodna', 'Slatkiš', 'Najzgodnija trenerica', hvalili su je pratitelji u komentarima.

IZNENADILA FANOVE Mama Hajdukovog golmana je opet oduševila skokom! Otkrila i traumu: 'Izgubila sam pokret'

Laskavom titulom Miss Universe Hrvatske okrunila se 2000., a godinu ranije bila je i prva pratilja na izboru za Miss Jadrana. Renata danas radi kao trenerica fitnesa i na društvenim se mrežama rado hvali svojom figurom.

Često voli pozirati u bikiniju. Tijekom ljeta najviše voli fotografije kraj bazena ili sa šljunčane plaže. Nedavno nam je rekla što je ponekad smeta.

- Ne volim kad svi pišu ‘seksepilna mama’, nitko ne vidi da sam vrijedna, marljiva, da se trudim, radim... vide samo taj seksepil, to ne volim, ali očito je to danas moderno - požalila se Renata.

POGLEDAJTE VIDEO: DRAŽEN ZEČIĆ NAPRAVIO SENDVIČ NA ČETIRI KATA

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Šipumiloma 09.09.2024.

    Jel guta?

  • Luna777 09.09.2024.

    Pitam se pitam, tko je u uredništvu zacopan u ovu gospođu MAMU. Čudim se da nije izdala koji pjesmuljak ili završila kao glumica, koliko se promovira.

  • državnineprijatelj01 22.08.2024.

    Netko je u djetinjstvu bio jako nesretan i bez prijatelja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare