To je to što me zanima!

Busta Rhymes tražio pet boca Rosea, šest Dom Perignona...

Reper dolazi u nedjelju, a odlazi u ponedjeljak. Od organizatora je tražio prijenosnu klimu. Čeka ga Mercedes S klase, a ekipa će se voziti u Mercedesovom kombiju
Vidi originalni članak

Američki reper Busta Rhymes (38) nastupa 15. svibnja u zagrebačkom Aquariusu. Glazbenik će odsjesti u Esplanadi u predsjedničkom apartmanu. Dolazi u nedjelju, a odlazi u ponedjeljak. Od organizatora je tražio prijenosnu klimu. Čeka ga Mercedes S klase, a ekipa će se voziti u luksuznom Mercedesovom kombiju. Od alkohola je tražio boca pet boca Moet & Chandon Rosea, šest Dom Perignona, četiri boce votke boce, jedan Merlot te bocu domaćeg bijelog vina.

U karijeri dugoj skoro 20 godina snimio je devet studijskih albuma, a radio je s najvećim imenima hip-hop scene, ali i pop i rock scene. Notorious B.I.G., LL Cool J i Stevie Wonder samo su neka od legendarnih glazbenika s kojima je surađivao. Proslavio se prvijencom “The Coming” s kojeg je skinut uspješan singl “Woo-Hah!! Got You All in Check”. 

Na prvo mjesto Billboardove ljestvice najprodavanijih albuma došao je 2006. godine sa sedmim studijskom uratkom "The Big Bang". U prvom tjednu prodao je više od 209,000 nosača zvuka, a među klupskom publikom ostao je zapamćen po izvrsnom singlu “Touch It” Dok je snimao spot za pjesmu, upucali su mu tjelohranitelja. Tekstovi su mu prožeti humorom, ali i kritikom sistema te pričama o gangsterskim obračunima. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare