To je to što me zanima!

Busta Rhymes: 'Počeo sam se gušiti tijekom seksa, tad sam znao da moram smršaviti...'

Krenuo je vježbati dva do tri puta dnevno i jeo je obroke bogate proteinima svaka dva i pol sata, pa je sa 154 kilograma pao na 115
Vidi originalni članak

Američki reper Busta Rhymes (51) je u razgovoru za Men‘s Health otkrio da je prije mnogo godina, dok je imao spolni odnos sa sad već bivšom partnericom, morao stati usred samog čina jer je 'stvarno teško disao'.

- Ustao sam i izašao iz spavaće sobe kako se ne bi uspaničila vidjevši me kako jedva pokušavam ostati miran. Pokušavao sam udahnuti, i činilo mi se da ne ide. Osjećao sam se kao da imam napadaj astme, a ja nemam astmu. Izašao sam iz spavaće sobe i otišao u dnevnu sobu, prisiljavajući se da udahnem, da se opustim - prisjetio se Busta.

LIZZO Repericu optužili za seksualno uznemiravanje: 'Tjerala nas je da se zadovoljavamo bananom'

Ipak, supruga je primijetila da nešto nije u redu.

- Bila je otprilike kao 'Hej, ovo nije osoba u koju sam se zaljubila'. Nije znala što se događa na van, ali gledala je moje tijelo i težinu. Rekla je: 'Moraš smršavjeti. Ovo disanje me plaši. Kad sam te upoznala, nisi bio mišićav, ali bio si vitak, bio si uredan i na svom mjestu. Treba mi da se vratiš onome u koga sam se zaljubila' - ispričao je. 

Busta je u tome i uspio. Krenuo je vježbati dva do tri puta dnevno i jeo je obroke bogate proteinima  svaka dva i pol sata, pa je sa 154 kilograma pao na 115.

- Nisam u formi samo da bih dobro izgledao uz svoju glazbu. Odgojen sam da štitim i brinem za svoju obitelj i svoje ljude. Ne znam kako biti drugačije. Moram pridonijeti na bilo koji način, čak i ako to znači uključivanje u fizičku aktivnost kako bih osigurao preživljavanje - izjavio je.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sky linee 06.08.2023.

    Je, sigurno je radi toga samo

  • jebač tvoje majke 05.08.2023.

    darki, go home

Komentiraj...
Vidi sve komentare