To je to što me zanima!

Bujno poprsje u prvom planu! Pogledajte haljinu Vlatke Pokos

Nedavno je Vlatka Pokos potvrdila da je ponovno 'solo'. Ona i Većeslav Holjevac bili su zajedno nekoliko mjeseci. Ona je poručila kako su ostali u prijateljskim odnosima te da je opet napustila Hrvatsku
Vidi originalni članak

Vlatka Pokos je početkom kolovoza potvrdila glasine da su ona i Većeslav Holjevac, glavni tajnik Hrvatskog ragbijaškog saveza, prekinuli. Bili su zajedno nekoliko mjeseci. Nakon toga poručila je da u Hrvatskoj trenutno nema mjesta za nju u profesionalnom smislu te se opet odselila. 

Na društvenim mrežama objavila je snimku iz šetnje Dublinom, a onda je pokazala i novu haljinu koju je kupila. Crna, uska haljina istaknula je njezinu liniju, a u prvom planu je bio dekolte. 

Upravo u Dublinu, gdje izgleda da je sad, Pokos je upoznala Holjevca, a posljednji put su u javnosti viđeni u lipnju u Makarskoj. Nakon što su krenula šuškanja da je ljubavi došao kraj, Vlatka je to javno i potvrdila. 

PONOSNA NA SVOJE KORIJENE Kada je imala 14 godina, Vlatka Pokos je promijenila prezime: Otkrila koji je bio razlog

- Život u dvoje može biti lijep ali nikako pod svaku cijenu. Isto tako, sreća i ispunjenost jedne zrele žene, poput mene, odavno ne ovisi o ljubavi muškarca. Najviše od svega na svijetu volim i cijenim svoju slobodu i samostalnost! - zaključila je početkom kolovoza u objavi. 

Idi na 24sata

Komentari 61

  • ramokatolik 23.08.2024.

    znači u irskoj vole kresati bakutanere ,,,,vlatkici ostani tamo nemoj se ni vraćati u rh

  • EthernalEvil 22.08.2024.

    sirota je ta žena... ne bi nikom poželio... 😪

  • lanai goga 22.08.2024.

    Ajde vise sjasi s portala dosadna si i nama i bogu godine si natukla ali pameti ne primi se posla bolje bi ti bilo mozes se jos malo naslikavat ali neces dugo godine cine svoje a sto ces onda

Komentiraj...
Vidi sve komentare