To je to što me zanima!

Buga Marija Šimić o svojoj borbi s ADHD-om u sedmom mjesecu trudnoće: 'Tražila sam pomoć!'

Kazališna glumica je trenutačno u sedmom mjesecu trudnoće, a javnosti je otkrila kako se u blaženom stanju ADHD ponekad zna i pogoršati, no to je nju zaobišlo
Vidi originalni članak

Imam divnog muža koji razumije s kim ima posla i puno sam naučila od kad sam dobila dijagnozu, tako da su neke stvari lakše. Tražila sam pomoć na razne načine, od delegiranja u poslu do organizacije kuće i slično, rekla je Buga Marija Šimić Milošev, koja je za IN Magazin pričala o borbi s ADHD-om u trudnoći. 

NAPISALA EMOTIVNU PORUKU Buga Marija Šimić objavila je fotografije s vjenčanja: 'Naša je obitelj daleko od savršene...'

Glumica i pjevačica je trenutačno u sedmom mjesecu trudnoće, a javnosti je otkrila kako se u blaženom stanju ADHD ponekad zna i pogoršati, no to je nju zaobišlo.

- To je bio moj odabir da ne uzimam lijekove, ali imam sreću da radim posao kakav radim i da moj ADHD može biti jako pozitivna i korisna stvar u cijeloj toj priči - objasnila je te dodala kako uz sebe ima divnog supruga koji ju razumije. 

Inače, ADHD je poremećaj koji karakterizira nemogućnost održavanja usmjerene pozornosti, impulzivnost i hiperaktivnost. 

EMOTIVNA OBJAVA Vitomira Lončar pozirala s kćeri: 'Zadnji put zagrlih svoje dijete da je u 'jednom komadu'...'

Kći jedinica poznatog para Vitomire LončarIvice Šimića rekla je sudbonosno 'da' na zagrebačkom Gornjem gradu početkom srpnja. Buga Marija i Matej Milošev, zagrebački violončelist, skladatelj i tekstopisac, očekuje sinčića ove jeseni. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Gavran13 18.09.2024.

    Vjerojatno se neki neće složiti sa mnom, ali moje mišljenje je da se oko tog ADHD pretjeruje pored puno većih zdravstvenih problema, s kojima se bore mnogi ljudi.

  • slym 18.09.2024.

    Ako daš ime Buga kćeri mogla si i Buba dati.

  • moj selfi na avataru 18.09.2024.

    Ti si sebe probila u javnost s tim ADHD, i stalno o tome

Komentiraj...
Vidi sve komentare