To je to što me zanima!

Bubnjara Termita dečki iz benda razveselili u hospiciju: 'Dočekao sam ploču u sumrak života...'

Berislav Dumenčić Bero provodi svoje zadnje dane u riječkom hospiciju. Pričao nam je o glazbi i životnom brodolomu, kako je od sigurnog posla završio u prihvatilištu za beskućnike i kako se nosi s neizlječivom bolesti
Vidi originalni članak

S rakom prostate nekadašnji bubnjar Termita, Berislav Dumenčić Bero (63), bori se od 2018. U travnju ove godine završio je u riječkom hospiciju, a u posljednjim danima njegova života osmijeh na lice, barem nakratko, vratili su mu nekadašnji članovi benda. Pjevač Predrag Kraljević Kralj, klavirist Josip Krošnjak Pepi i basist Damir Martinović Mrle (peti član, gitarist Robert Tičić Tica, preminuo je 1984. sa samo 23 godine) došli su posjetiti 'starog' prijatelja Kiku, kako još zovu Beru, i donijeli mu ploču o kojoj su svi iz benda sanjali čak 40 godina. 'Pala' je, naravno, i zdravica.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • roundtrain 28.06.2023.

    Kada pacijent dodje u taj hospicij na Belvederu, Rijeka, odmah se pacijentu prestaju davati bilo kakvi lijekovi osim onih za bolove. Hospicij prima pacijente samo za koje je liječnik izrazio mišljenje da mu je ostalo manje od 2 mjeseca života. Pacijenti moraju tamo slušati crkvene stvari, časne sestre popove...ukratko, tuga! Inače, dobro napisan članak koji razdire dušu i srce od prevelike  životne tuge=stvarnosti!

  • melin51 26.06.2023.

    Ovo mi je najbolji članak koji sam pročitao u 24sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare