To je to što me zanima!

Bryan Ferry na ljetovanju sa sinovom bivšom curom

Amandu Sheppard (27) upoznao je prije pet godina, dok je hodala s njegovim sinom Alanom Davidsonom, njezinim vršnjakom.
Vidi originalni članak

Ako može Ronnie Wood (63), mogu i ja, pomislio je Bryan Ferry (63) i zaveo djevojku mlađu više od 30 godina. To danas ni ne bi bilo toliko bizarno da ona nije prije bila s njegovim sinom. Amandu Sheppard (27) upoznao je prije pet godina, dok je hodala s njegovim sinom Alanom Davidsonom, njezinim vršnjakom. Zbog pjevača je ostavila posao u odnosima s javnošću i sad se sunčaju na talijanskoj obali.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 20.07.2009.

    Ivan je neoženjen, živi u kući sa ocem i radi u obiteljskoj firmi. Kada je saznao da će od bolesnog oca naslijediti ogromno bogatstvo, shvatio je da se treba oženiti i uživati u tom bogatstvu sa ženom. Jedno veće, na sastanku investitora, zamijetio je prekrasnu djevojku, najljepšu ženu koju je ikada u svom životu vidio. Njena prirodna ljepota mu je zaustavila dah. \'\'Možda izgledam kao svaki običan muškarac\'\', obratio joj se, \'\'ali za par godina, kada moj otac umre, naslijedit ću 65 milijardi eura\'\'. Iskreno zadivljena, ljepotica uzme njegovu vizitku. Nakon tri dana postala je njegova maćeha. Pouka: Žene su daleko bolji financijski planeri od muškaraca

  • trešnja 20.07.2009.

    ....i opet toliko o ženskoj lakomislenosti...što je ovim ljudima...sve neke mlade sa barem 30 godina starijim...pa gdje vam je pamet????

  • citizen 20.07.2009.

    Sta sve nece raditi za pare....pogle taj stomak...fuj

Komentiraj...
Vidi sve komentare