To je to što me zanima!

Britansku voditeljicu pokušali su oteti: Ona i obitelji su pod strogom policijskom zaštitom

Voditeljica je primila prijeteće poruke, a onda je policija saznala za zavjeru. Sve se dogodilo netom prije emitiranja emisije u četvrtak
Vidi originalni članak

Britanska voditeljica Holly Willoughby (42) prekinula je svoj angažman u emisiji 'This Morning' nakon što je saznala da postoji zavjera za njezinu otmicu, piše Daily Mail

BRITANKA HOLLY WILLOUGHBY Voditeljica u suzama: Nasjela na opaku šalu kolega u studiju

Holly i njezino troje djece, Harry (14), Belle (12) i Chester (8) te suprug Daniel Baldwin trenutno su pod policijskim nadzorom.u svom londonskom domu. Voditeljica je primila nekoliko prijetećih poruka, a onda je policija saznala za zavjeru. Sve se dogodilo netom prije emitiranja omiljene emisije u četvrtak. 

Zabrinuti gledatelji javljali su joj se u komentarima na Instagramu. 

- Nadam se da si dobro Holly, drži se - pisali su joj. 

Već je uhićen muškarac (36) za kojeg se sumnja da je povezan sa zavjerom. Policija Essexa okružila je stan nepoznatog muškarca u  Harlowu, u kojem živi sam, i pretražili mjesto događaja u potrazi za dokazima, a susjed je svjedočio odvođenju čovjeka s lisicama na rukama. 

- 36-godišnji muškarac iz Harlowa uhićen je pod sumnjom za planiranje urote za otmicu u sklopu istrage koja je u tijeku. Uhićenje je izvršeno u srijedu, 4. listopada. Trenutno je u pritvoru - izjavio je glasnogovornik tamošnje policije. 

Policija navodni plan otmice tretira kao opasnu zavjeru s tvrdnjama da su postojale prijetnje 'ozbiljnim ozljedama' po Willoughby.

POZIRALA JE NA PLAŽI Alavanja doživjela neugodnost zbog fotkanja za Instagram: 'Gospođa je prijezirno dobacila'

- Očito su neke zlokobne i prijeteće poruke da će je ozbiljno ozlijediti pronađene na elektroničkim uređajima - kazao je izvor za Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Šipumiloma 06.10.2023.

    Ona i obitelji su pod strogom policijskom zaštitom! Koje obitelji?

Komentiraj...
Vidi sve komentare