To je to što me zanima!

Britanski doktor o princezi Kate: 'Dva tjedna oporavka? Dugo je to, moglo bi biti baš ozbiljno...'

Britanska princeza Kate Middleton završila je u bolnici iz nepoznatih razloga, a o tome što joj se moglo dogoditi za Daily Mail nagađa jedan od tamošnjih liječnika
Vidi originalni članak

Vijesti da je princeza Kate Middleton (42) u londonskoj bolnici na operaciji abdomena zabrinule su jučer britansku javnost. 

BILA NA OPERACIJI Princeza Kate u bolnici: 'Morat će tu ostati otprilike dva tjedna'

Kako su priopćili iz Palače Kensington, riječ je o planiranoj operaciji nakon koje će se princeza oporavljati u bolnici 10-14 dana, a dužnostima će se vratiti tek nakon Uskrsa. 

Doktor Martin Scurr za Daily Mail je otkrio da je dvotjedni boravak u bolnici iznimno dugačak, te da se iz te činjenice da naslutiti da je riječ o ozbiljnijem problemu. Ipak, otkriva da je dobra vijest to što je riječ o planiranom zahvatu, a ne o hitnoj operaciji. 

Scurr navodi i da se Kate doima kao žena iznimnog zdravlja, vitka je i nepušačica, a također je rodila troje djece, barem koliko javnost zna, bez ikakvih komplikacija. 

Također nagađa da bi mogla biti riječ o operaciji slijepog crijeva, žučnog kamenca ili bruha. 

KATE MIDDLETON SLAVI ROĐENDAN Od gole princeze do dame: Prati je samo jedan skandal, njezine golišave fotke na naslovnici...

Kate je operirana u privatnoj bolnici 'London Clinic' koja već godinama liječi političare, kraljevsku obitelji, ali i mnoge slavne. Otvorena je davne 1932. godine, a neki od njezinih pacijenata bili su pokojni princ Philip, princeza Margaret, holivudska zvijezda Elizabeth Taylor i bivši američki predsjednik John F. Kennedy.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Suštinu u prvi plan 20.01.2024.

    Moze bit aneurizma trbusnog dijela aorte ili rasirena endometrioza. Onda je "krivo" tkivo posvuda.

  • ifana 18.01.2024.

    Podvezala jajnike?

  • sky linee 18.01.2024.

    Od operacije slijepog crijeva i žučnog kamenca ne treba biti dvs tjedna u bolnici to je nešto ozbiljnije moguće ženski organiBrzo neks se oporavi

Komentiraj...
Vidi sve komentare