To je to što me zanima!

Britanski autor nazvao je kralja Charlesa razmaženim: Želi da mu drugi istiskuju pastu za zube

Scobie u novoj knjizi nije pisao samo o kralju. Kritizirao je i Kate Middleton, koju je opisao kao 'ženu koja je užasnuta raditi bilo što osim smješkati se fotografima'
Vidi originalni članak

Britanski novinar i pisac Omid Scobie (42), koji se u svom radu fokusira na kraljevsku obitelj, u knjizi 'Endgame' je opisao kralja Charlesa kao 'razmaženog člana kraljevske obitelji koji pegla svoje vezice na cipelama', prenosi The Sun.

SUKOBI U OBITELJI Uskoro stiže 'Endgame': Knjiga koja donosi završno poglavlje tajni iz Buckinghamske palače

Tvrdi kako kralj inzistira na tome da na putovanjima spava na luksuznoj i savršeno ispeglanoj posteljini. Također navodi da od osoblja traži da mu istisnu točno dva centimetra paste za zube.

U knjizi 'Endgame', koja će u engleske knjižare stići 28. studenog, pisao je i o kraljevom odnosu s princem Harryjem. Kralj je svog sina prema Omidovim tvrdnjama nazvao 'onom budalom', nakon što je izašao prinčev dokumentarac na Netflixu. Istaknuo je i to da je Charles u jednoj prilici iskoristio Harryjeve probleme kako bi poboljšao svoj imidž u javnosti.

Scobie u novoj knjizi nije pisao samo o kralju. Kritizirao je i Kate Middleton, koju je opisao kao 'ženu koja je užasnuta raditi bilo što osim smješkati se fotografima'. O princu Williamu je napisao da je 'sve više u dosluhu s dvorjanima palače koji smišljaju prljave planove' te da se njemu zapravo nikada nije svidjela supruga njegovog mlađeg brata, Meghan Markle. Omid tvrdi i da je Charles ljubomoran na Williama zbog njegovog položaja te da je svjestan da je njegova vladavina prijelazna.

Omid je inače i autor knjige 'Finding Freedom' u kojoj je pisao o odluci preseljenja Harryja i Meghan u SAD.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • kakobudebitce 27.11.2023.

    Covjek nebuloza apsulutno nebitna osoba vidi se da je degenek

  • TaličniTom 27.11.2023.

    Treba mu se posrati na četkicu za zube, umjesto paste.

Komentiraj...
Vidi sve komentare