To je to što me zanima!

Britanska serija Hotel Portofino već se nekoliko sezona snima u Hrvatskoj, sad traže pijanisticu

Druga sezona serije snimana je u Zagrebu te Lovranu. Na snimanju je sudjelovalo 135 hrvatskih filmskih djelatnika, među kojima su bili scenograf Ivan Veljača i tonski snimatelj Luka Mustač
Vidi originalni članak

Britanska serija 'Hotel Portofino' nastavlja sa snimanjem, a za potrebe snimanja, produkcijska i casting agencija Serena, u potrazi je za pijanisticom.

'ZLATNI KAVEZ' Glumica iz serije koja obara sve rekorde gledanosti: 'Na setu je ponekad jako hektično i teško'

Agencija je u potrazi za pijanisticom u starosti od 25 do 55 godina, a njezina uloga je dublerica glumice. Snimanje bi trajalo pola dana, a nudi se i honorar, kako stoji u objavi.

Inače, serija 'Hotel Portofino' već se nekoliko puta snimala u Hrvatskoj. Nakon prve sezone koja se snimala 2021. godine, druga sezona snimana je u Zagrebu te Lovranu. Na snimanju je sudjelovalo 135 hrvatskih filmskih djelatnika, među kojima su bili scenograf Ivan Veljača i tonski snimatelj Luka Mustač. Također, snimanju je prisustovalo 800 hrvatskih statista.

Podsjetimo, 'Hotel Portofino' britanska je televizijska serija koju je kreirao i napisao Matt Baker. Riječ je o britanskoj obitelji 1920-ih koja posjeduje i upravlja hotelom za bogate klijente u talijanskom ljetovalištu. I dok se oni nose s problemima korupcije i prevara u hotelu, talijanski narod nosi se s početcima fašističkog pokreta. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare