To je to što me zanima!

Brat Susan Boyle: Ona će nastaviti pjevačku karijeru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Gerry Boyle kaže da mu sestra nije materijalna osoba. Ne zanima je novac već suradnja s njenim glazbenim idolima i nastavak pjevačke karijere
Vidi originalni članak

Susan Boyle (48) u nedjelju je završila u bolnici zbog iscrpljenosti. Njezin brat Gerry kaže kako se Susan raduje što je postala pjevačka senzacija.
- Najvažnije je da je Susan sretna. Ona ovo ne bi mijenjala ni za što na svijetu. To je samo početak njene karijere. Show je završio, a ona je pokazala da zna pjevati. Nije zainteresirana za novac, nije materijalna osoba i želi raditi sa svojim glazbenim idolima - ispričao je Gerry. Britanski premijer Gordon Brown također je pružio podršku finalistici showa "Britain's Got Talent" koja je u subotu osvojila drugo mjesto. Šuška se da Susan u tjednu prije finala nije normalno jela ni spavala, a produkcija ju nije povukla iz natjecanja iako je znala za njezino zdravstveno stanje. Njeni fanovi sad traže da se pokrene istraga o producentima televizijske mreže koja je prenosila show.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • jelena 23.08.2009.

    @ vemi>> hvala na nadopuni, sada kužim ;)

  • nikofre 02.06.2009.

    Jadna Susan, al stvarno ima glas za .opizdit, samo shebao je je pritisak, mediji...nije za svakog karijera, triba to izdržat.

  • vemi 02.06.2009.

    @jelena: Ma, tipkam na brzinu...sorry! Kažem da znam ja još nekih Suzana i da su sve na svoju ruku. Ipak, nije mi mrska Boylica i žao mi je... jel\' sad bolje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare