To je to što me zanima!

Brat i sestra u borbi za imovinu Žuži Jelinek: On joj je uzvratio tužbu i traži 124.000 eura...

Diana Jelinek Marazza prvo je tužila brata Ivana 2021., a ove je on 'uzvratio' tužbu zbog stana u Zagrebu. Žuži je svu imovinu, osim stana u Zagrebu, ostavila sinu
Vidi originalni članak

Žuži Jelinek, pravog imena Zsuzsanna Ferber, bila je poznata hrvatska dizajnerica, spisateljica, stilistica, modna ikona, osobna dizajnerica nekadašnje prve dame Jugoslavije, Jovanke Broz. Jednom riječju, bila je hrvatska Coco Chanel, kako su joj, uostalom, mediji uvijek i tepali. Njezin su stil, ali i životne savjete, vjerno pratile mnoge naše bake i mame, suvremene žene.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 37

  • Miovil 28.08.2024.

    Glavni problem je u Sudstvu i odvjetništvu.Većina parnica se bespotrebno u nedogled produžava.Donese se prrsuda pa se preotvara,iznalaze se neki lažni svjedoci.I tako to traje.Otvara sr mogućnost korupciji .Nestručni odvjetnici gube parnice .Klijenti ih plaćaju neovisno da li izgube ili dobiju parnicu.U sudskim troškovima ne učestvuju.Račune klijentima ne izdaju.Inače se zakonski zna ako nema oporuke koji je red nasljednika.Supružnici,roditelji djeca pa ostala rodbina.Ako postoji oporuka onda je sve poznato.Samo fali pošten odnos Institucija prema građanima.

  • klajbus 19.08.2024.

    To je ona Žuži koja je kamenom umlatila svoje tek rođeno dijete zajedno sa kapetanom dok je bila partizanka, da im ne odaje položaje, kako je rekla i time se hvalila u jednom intervjuu u Večernjrm listu, a da joj nitko nije pokucao na vrata, već su je i dalje veličali, nazivali je kraljicom? Kada je umrla zločinku su kovali u zvijezde cijeli tjedan.

  • Tigarmijau 18.08.2024.

    I ona ih ionako nije zaradila

Komentiraj...
Vidi sve komentare